Beauty 28. veljače 2013.

Ljubičasti make up je hit sezone

Kreativni direktor Estee Lauder bio je zadužen I za reviju Anthonya Vaccarela treću sezonu za redom. Za parišku reviju muza mu je još jednom bila Liu wen koja ga je ove sezone potaknula da koristi ljubičaste nijanse.

 | Autor:

“Inspirirale su me Parižanke koje su veoma ženstvene, ali I izazovne. Dodao sam im dozu muškosti te metalik sjaja za ovaj look. Kada su nokti u pitanju, želio sam probuditi femme fatale kombinacijom boje vina I ljubičaste koje će reflektirati metalik nijanse iz kolekcije”, objasnio je vrhunski vizažist.

 | Autor:

Ono što je zanimljivo je da je Tom na očima koristio dugotrajni ruž za usne (u nijansi Plum Couture), ali I duo sjenila Vanilla Pods. Na taj način je podsjetio žene kako je ponekad dobro igrati se u make upu te proizvode koristiti na neobičan način. Obrve su istaknute olovkom, a usne nijansama u boji šljive koje će se nositi ove sezone. Manikura u obliku polumjeseca će iduće jeseni biti veliki hit, posebno ako kombinirate sivu I ljubičastu nijansu koje se protežu kroz cijeli ovaj make up look.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0