Beauty

Ljetni beauty trikovi koji će ti uštedjeti vrijeme

Kako bi ovoga ljeta zasjala u najboljem izdanju, a da ne gubiš previše vremena pred ogledalom, donosimo ti nekoliko genijalnih trikova koji će ti u tome pomoći

Šminkanje, pravljenje frizure i ostali beauty rituali često nam stvaraju bezbroj muka tijekom ljetnih mjeseci. Svi želimo dobro izgledati, a paklene temperature tome nikako ne idu u prilog. Kome se uopće da stajati satima pred ogledalom na +30°C? Kako bismo ti pomogli da uštediš svoje vrijeme ovoga ljeta, u nastavku ti donosimo nekoliko jednostavnih beauty trikova koje trebaš što prije isprobati:

Šminka

Šminkanje je definitivno ono za čime nikako ne žudimo tijekom ljetnih mjeseci, ali je često neophodno. Srećom po nas, postoji nekoliko vrlo učinkovitih make up trikova koji olakšavaju taj posao i štede naše vrijeme. Jedan trikova koji se našao visoko na našoj listi je korištenje uvijača za trepavice koji će lijepo uokviriti i definirati oči, a učinak će biti kao da si nanijela maskaru. Ako ti se to ne čini kao dovoljno dobro rješenje, ugradnja trepavica garantirano će spasiti stvar.

Kad je u pitanju savršeni ten, jednostavno ćeš ga postići nanošenjem krema za samotamnjenje uz koje ti neće trebati puder, a dat će ti željeni preplanuli izgled. Praktična su i kremasta rumenila koja možeš koristiti na očima, usnama i licu i u svega nekoliko sekundi postići odličan efekt. I nikako ne zaboravi na korektor kojim ćeš brzo i lako prekriti sve mane koje ne želiš da drugi vide. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima 7 ljetnih beauty trikova koje smo ukrale od zvijezda Rubrika Life&style Life&style

Frizura

Uz šminku, ono što nas ljeti najviše maltretira je i stiliziranje kose. Osim što ju je teško nositi opuštenu zbog velikih vrućina, kosa ljeti zahtjeva i češća pranja nego inače. Ipak, prednost ljeta i visokih temperatura je u tome što u tom periodu možemo zaboraviti na sušilo za kosu. Dovoljno je samo nabaviti hranjivo ulje ili regenerator u spreju koji se koristi na mokroj kosi i koji će joj dati potreban sjaj. Time ćeš uštedjeti svoje vrijeme i oporaviti kosu od štetnog utjecaja sušila.

Nakon što prirodno posušiš kosu, upleti je u pletenice, napravi 'messy' punđicu ili je podigni u visoki rep. Svoju frizuru možeš upotpuniti trendi maramama za kosu ili nekim drugim efektnim ukrasima. Kad je u pitanju pranje kose, tu uvijek možeš posegnuti za suhim šamponima koji štede dragocjeno vrijeme i u trenu kosu dovode u red. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Glatko, najglađe... Uz ovih 5 jednostavnih koraka rjeđe ćeš brijati svoje noge Rubrika Beauty Beauty

Nokti 

Nokti su često prvo što primijetimo kod drugih ljudi pa je njihov izgled jednako bitan kao šminka i frizura. U ljetnim mjesecima preporučujemo ti trajne lakove za nokte koji bez većih oštećenja traju i preko dva tjedna. Unatoč tome što je proces nanošenja duži od nanošenja običnog laka, trajni lakovi dugoročno će uštedjeti tvoje vrijeme. Odličan efekt postići ćeš i korištenjem bezbojnih lakova koji će ti pružiti njegovan izgled, a oštećenja će biti manje vidljiva nego kod onih u boji. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0