Beauty

Kunem se, ovo je najbolji korektor do 30 kn IKAD

Obožavam isprobavati nove korektore, ali rijetko koji pokrije moje izražene podočnjake - ovaj je u tome uspio, a pritom je smiješno jeftin!

Mislim da je potraga za dobrim korektorom potraga koja ne prestaje; može korektor biti odličan, ali nekako uvijek mislim da može i bolje od toga. Imam prirodno tamne podočnjake, kao i hrpu sitnih borica ispod očiju, pa je pronaći dobru teksturu i pokrivnost u jednom korektoru dosta teško. Tako mi je na put naletio i Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, proizvod koji košta svega 30 kn, a vani je veeeliki hit zbog svojih izvrsnih performansi. Proizvod se predstavlja kao vodootporan, dugotrajan, ima punu pokrivnost i tekuću teksturu. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Već na prvo korištenje bilo je jasno kako imam fantastičan proizvod u rukama. On je i zaista sve što se predstavlja! Ima odličnu tekuću, iako nešto gušću teksturu, lijepo je razmaziv i s kožom se može stopiti do savršenstva pa ga se bez problema nosi i na goloj koži bez da je uočljiv. Vrlo je dugotrajan i ima odličnu pokrivnost, iako ne mogu reći da SASVIM prekrije moje podočnjake - no to je ionako posao i pol! :) Izbor boja je jedini potencijalni minus - u prodaji imaju samo tri nijanse, od kojih je jedna neutralna, jedna žućkasta, a jedna vrlo hladna (idealna za blijede cure ružičasta podtona!), no primijetila sam da sve tri mogu koristiti i da mi dobro izgledaju na licu. Ako si nešto tamnije puti, a voliš taj napadniji highlight ispod očiju, sugeriram da izabereš žućkastu nijansu, odnosno "020 Light Beige". I da, vrijedi napomenuti da nemam osjećaj suhoće kada ga nanosim, no kako se radi o vodootpornom i full coverage korektoru, nekim djevojkama bi mogao biti presuh.

Možda vas zanima S ovim ti garantiram savršene obrve za 13 kn! Rubrika Beauty Beauty

Cijena ovog korektora je 27,90 kn, a može se kupiti u svim drogerijama u Hrvatskoj. Ja sigurno radim zalihu, jer ga obožavam!

Ocjena: 5/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0