Beauty

S ovim ti garantiram savršene obrve za 13 kn!

Često dobivam upite na Instagramu što stavljam na obrve, i vjerujte mi, nije ništa ni posebno ni skupo. Moj idealan make up proizvod za obrve košta smiješnih 13 kuna!

Essence je nepresušno vrelo kvalitetne jeftine kozmetike. Nećemo lagati, neke stvari su zaista loše, a neke dobre se daju zamijeniti boljima, iako i skupljima. Ipak, nerijetko se uhvatim da kopkam po Essenceovoj polici u drogeriji i isprobavam novitete, a tako sam pronašla i par bisera koje naprosto ne mogu zamijeniti. Danas ih neću otkriti sve, već jedan za koji dobivam najviše upita - olovka za obrve. Essenceova olovka za obrve Eyebrow Designer nema nikakav poseban opis proizvoda, osim da služi za "stvaranje savršenih obrva", no ne tvrde li svi to?

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Originalno, moja najdraža olovka za obrve bila je jedna brenda H&M, dok još nije imao službenu liniju make upa, a radilo se o olovci hladnog svijetlosmeđeg tona za 14,90 kn. Nakon što su je uklonili iz prodaje, srećom imala sam zalihu olovki, ali sam bila prisiljena kupiti novu - i zaklela sam se, dat ću koliko god treba, samo da bude ista nijansa. I tako sam s ostatkom jedne od svojih olovčica krenula u potragu. Otišla sam u Müller i pregledala SVAKU olovku u ponudi,i nijedna nije bila ni blizu mojoj željenoj. Kasnije sam u prolazu stala u dm-u i slučajno spazila upravo ovu olovku, koja je bila bojom skoro ista, iako nešto kruća teksturom. Ponijela sam je kući i od tada se ne razdvajamo.

Možda vas zanima Znamo najbolje jeftine make up dupliće skupih proizvoda! Rubrika Beauty Beauty

Iako danas koketiram s nekoliko proizvoda, ovoj olovci se najradije vraćam jer posao obavlja izvrsno, a pritom je smiješno jeftina - imala sam sreće. Ne mogu reći da je vodootporna, a dugotrajna je ako ne diraš obrve; doduše, vjerujem da nas većina ne dira obrve, ali ima taj jedan hladni ton koji teško nađem. 

Cijena olovke je 12,90 kn i možeš je nabaviti u svim drogerijama koje drže brend Essence. Bi li je kupila ponovno? Već znaš da bi.

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0