Beauty
Clinique Take The Day Off Charcoal balzam za čišćenje lica

Kultni Clinique balzam za skidanje najtvrdokornije šminke sad je pojačan japanskim aktivnim ugljenom

  • Cliniqueov kultni balzam za čišćenje lica Take The Day Off jedan je od najtraženijih na tržištu jer skida i najtvrdokorniji makeup
  • Clinique je nedavno predstavio novu verziju ovog odstranjivača šminke, koja sadrži japanski aktivni ugljen
  • Take The Day Off Charcoal balzam besprijekorno uklanja šminku i nečistoće i istodobno čisti pore te kožu ostavlja mekom, ne ostavljajući mastan trag

Skidanje šminke na kraju dana jedan je od najugodnijih osjećaja, a među mnogobrojnim proizvodima za čišćenje makeupa već se godinama ističe Clinique Take The Day Off balzam za čišćenje, koji je već postao kultni beauty proizvod. Njegova gusta tekstura balzama u dodiru s kožom postaje svilenkasta i uljna te nježno čisti sav makeup i nečistoće s lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clinique (@clinique)

Legendaran proizvod odnedavno se može isprobati i u novoj verziji poboljšanoj japanskim aktivnim ugljenom.

Clinique Take The Day Off Charcoal balzam za čišćenje lica | Autor: Notino Notino Clinique Take The Day Off Charcoal balzam za čišćenje lica, (41,00 eur)

Možda vas zanima Zlata vrijedni beauty trikovi: kako pravilno našminkati oči, ovisno o obliku Rubrika Beauty Beauty

Svilenkasto glatka tekstura Take The Day Off čistača je zadržana, no dodani su mu zvjezdani sastojci poput spomenutog japanskog aktivnog ugljena, koji detoksificira kožu, čisti pore i uklanja višak masnoća. Uz njega, još jedan sastojak kojim je Take The Day Off Charcoal balzam obogaćen je i uljem sjemenki šafranike, koje temeljito čisti kožu i pomaže otkloniti višak prirodnih masnoća te kožu ostavlja mekom i nahranjenom.

Clinique Take The Day Off Charcoal balzam za čišćenje lica | Autor: Clinique Clinique japanski aktivni ugljen

Nježan, ali učinkovit proizvod namijenjen je svim tipovima kože, a uz uspješno čišćenje lica od šminke, temeljito će ukloniti i nečistoće izazvane vanjskim zagađenjem koje utječe na kožu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clinique (@clinique)

Formula bez mirisa se može koristiti i na očima, a kožu će ostaviti predivno čistom i spremnom za nanošenje sljedećeg preparata u našoj skincare rutini.

Možda vas zanima Lijepo definirane i uredne obrve uljepšat će lice: koje će pomade odraditi najbolji posao Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @cliniqueuk

Komentari 0