Beauty

Kućni beauty tretman idealan za oporavak od blagdana

Vratite sjaj ispucaloj kosi, hidratizirajte kožu lica i tijela te podarite svojim noktima svu potrebnu njegu nakon ludih blagdanskih tjedana uz plan za najbolji kućni beauty tretman...

Nakon neprestanih slavlja tijekom blagdana, vrijeme je da se malo odmorite i dođete sebi. Odvojite cijeli jedan dan za vlastiti kućni spa tretman te pomladite tijelo i duh za svježi početak godine. Blagdani su vrijeme kada se dotjerujemo do maksimuma i koristimo previše beauty proizvoda koji mogu naštetiti koži, kosi, noktima... Ali uz nekoliko jednostavnih tretmana iz kućne radinosti, lako ćete se vratiti uobičajenom načinu života, a najbolje od svega je to što ih većinu možete raditi dok ležite na kauču uz svoj omiljeni TV program.

Tretman kose

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ako ste pretjerali s peglanjem ili uvijanjem kose za blagdanske partye, idelno riješenje je maska od avokada. Jednostavno smiksajte avokado s jogurtom i medom te napravite masku koja će hidratizirati vašu kosu i vratiti joj sjaj.

Maska od blata

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Nakon aktivnih i slavljeničkih tjedana, sve što vašem tijelu treba je opuštajuća kupka kako bi se oslobodilo stresa. Podarite i svom tijelu tretman maskom od mineralnog blata, koja će izvući sve toksine i poboljšati teksturu kože.

Piling lica

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Osvježite svoje lice nježnim prirodnim pilingom, kojeg ćete napraviti od smeđeg šećera, bademovog ulja i meda. Šećer će ukloniti mrtve stanice kože, a ulje podariti koži trenutnu hidrataciju.

Čisti nokti

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Nakon česti promjena blagdanskih boja i vašim noktima potreban je predah. kapnite nekoliko kaprljica prirodnog ulja za zanoktice na blaznicu i masirajte nokte i zanoktice oko pet minuta. Pružite svojim noktima bar jedan dan odmora od laka ili ih premažite samo njegujućim, prozirnim lakom.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0