Beauty

Kratka, slatka i tako šik! Kako kratku kosu nose zvijezde

Nisi sigurna je li pixie cut za tebe? Možda te možemo razuvjeriti. Ove zvijezde toliko dobro nose kratku kosu da ćeš poželjeti rezervirati termin kod frizera

Jesi li dovoljno hrabra za pixie cut frizuru? Osim što je ovo apsolutno savršena frizura koju možeš nositi bez obzira na svoju boju kose, uz to predivno uokviruje lice i ističe jagodične kosti kao ni jedna druga. Pixie cut frizura na prvu izgleda pomalo zastrašujuće, ali vjeruj nam kad ti kažemo - jednom kada skratiš kosu, postoji velika vjerojatnost da je više nikad nećeš htjeti pustiti. 

Tijekom posljednjih nekoliko godina, pamtimo nekoliko odličnih pixie frizura, a ona Emme Watson, Scarlett Johansson i Jennifer Lawrence samo su neke koje nam padaju na pamet. Ako ti treba malo nagovaranja prije odlaska frizeru, ovih će te 10 zvijezda uvjeriti kako je super kratka frizura upravo ono što ti treba!

Cara Delevingne

Od kad je Cara skratila kosu, više je ne možemo ni zamisliti bez nje. Pixie frizura je kao stvorena za nju, a još u kombinaciji s ovom savršenom plavom nijansom...

Coco Rocha

Tko kaže da je pixie frizura rezervirana za plavuše? Coco dokazuje upravo suprotno! I na tamnoj kosi, ova frizura izgleda odlično, a kad je razdijeljena po strani dobiva sasvim drugačiji edgy look.

 

Objavu dijeli Coco Rocha (@cocorocha)

Evan Rachel Wood

Još jedna od slavnih djevojaka koje su otkrile čari kratke kose. Kada je skratila kosu, Evan je otkrila svoje jagodične kosti i crte lica više nego ikad, a izgleda moćno i moderno koji god makeup ili outfit odabrala. 

Frankie Bridge

Pixie frizura nije rezervirana samo za djevojke opakog stila. Frankie ju je isfurala na jedan totalno ženstven i sladak način zbog kojeg izgleda romantično i profinjeno. 

Janelle Monae

Fascinacija cijelim osobnim stilom ove glumice i pjevačice traje već neko vrijeme, a Janelle definitivno nosi jednu od najboljih slojevito ošišanih pixie frizura. 

 

Objavu dijeli Janelle Monáe (@janellemonae)

Jessie J

Nema te frizure koju Jessie J ne zna dobro nositi, ali ako nas pitate - s kratkom kosom izgleda ubojito dobro!

 

Objavu dijeli J E S S I E . J (@jessiej)

Michelle Williams

Michelle nosi upravo onu klasičnu pixie frizuru koja savršeno uokviruje lice. Zbog slojeva u kosi, njezine jagodice se više ističu, a lice izgleda uže i više strukturirano.

Ruby Rose

Ruby je jedna od onih djevojaka koju uopće ne možemo zamisliti s drugom kosom. Ona je njezin zaštitni znak i stoji joj apsolutno savršeno. 

 

Objavu dijeli Ruby Rose (@rubyrose)

Tilda Swinton

Kad pomislimo na pixie kosu, Tilda je jedna od prvih zvijezda na koje pomislimo. Nitko tako moćno ne nosi kratku kosu kao ona. 

Zoe Kravitz

Ova ljepotica nam je dokaz da "jednom kad skratiš kosu, ne želiš je više nikada pustiti". Od kad se Zoe pojavila s platinum plavom pixie frizurom svijet je apsolutno poludio za ovim trendom.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0