Beauty 24. rujna 2012.

Kozmetička torbica do 700 kuna

Thinkstock.
1/8

U što se isplati investirati od kozmetike? Dobar ruž, crveni lak za nokte i puder koji vam savršeno odgovara su pri samom vrhu liste!

Kozmetička torbica iz snova sastoji se od komada kozmetike s potpisom luksuznih kozmetičkih kuća u limitiranim izdanjima. Međutim, čak i da si to možete priuštiti, to ne znači da bi vam ti proizvodi savršeno odgovarali. Jedan do najboljih načina da uštedite novac je kupovina tekućeg pudera sa svjetlucavim česticama. One reflektiraju svjetlost, licu daju zdrav izgled poput iluminatora i seruma zajedno, a zapravo vam je potreban samo jedan proizvod. Puder u kamenu koji sadrži i bronzer možete koristiti tijekom cijele godine, jer miješajući boje uvijek možete kreirati savršenu nijansu. Maskaru za trepavice uvijek možete nabaviti po jeftinijoj cijeni, jer često dolazi u setovima s npr. ružem za  usne, preko kataloške prodaje koja nudi akcije gotovo svakog mjeseca ili putem interneta.

 | Autor:

Paleta sjenila u bojama koje ćete često koristiti idealna je investicija. Nosite li neutralne nijanse svakoga dana, dobra paleta će zadovoljiti vaše potrebe barem 350 dana u godini (preostalih 15 dana ćete je kombinirati s drugim bojama). Klasični crveni lak za nokte svaka žena mora imati u svojoj torbici. Svog favorita potražite među profesionalnim brendovima lakova za nokte (npr. China Glaze, OPI, Anny) koji možda jesu skuplji, ali su u pravilu veći i kvalitetniji od komercijalnih lakova.

Crveni ruž morate imati u svojoj torbici. Na tržištu možete naći pregršt ruževa – od 15 do 250 kuna, ali oni srednjeg ranga mogu zadovoljiti potrebe većine prosječnih žena koje ne rade profesionalna make up snimanja. Rumenilo u boji breskve je jedno od onih s kojim ne možete pogriješiti, a pristaje većini žena uz većinu lookova.

Komentari 0