Beauty 18. rujna 2012.

Kozmetička torbica do 300 kuna

Thinkstock.
1/8

Dosta vam je kupovine proizvoda koji vam ne odgovaraju i samo se povlače po dnu vaše kozmetičke torbice ili ladice? Pametnom kupovinom i istraživanjem na internetu možete svoje pogrešne kupnje svesti na minimum.

Osnovni make up set bi trebao imati barem crveni ruž, tekući puder i maskaru. Realno gledano s ta tri proizvoda možete se našminkati za sve prigode, a tu osnovu uvijek možete i nadograditi trendovskim proizvodima.

Tekući puder prilagodite boji svog tena i potrebama kože. Danas postoje puderi na bazi vode, ulja ili pak pjenasti puderi od kojih svaki ima različit efekt. Informirate li se unaprijed, manja je šansa da ćete završiti s puderom koji vam uopće ne odgovara ni bojom ni teksturom. Tek kada znate što trebate, u paleti boja odaberite svoju idealnu nijansu. Crveni ruž je alfa i omega svake kozmetičke torbice. Odaberete li kremasti hidratantni ruž, moći ćete ga koristiti i kao balzam, ali i kreirati razne efekte ovisno nanosite li ga prstom, kistom ili direktno iz sticka. Maskara koja jako naglašava trepavice privući će pažnju na oči čak i kada nemate sjenilo.

 | Autor:

Želite li investirati u sjenilo neka to bude paleta koja obuhvaća tamne i svijetle nijanse. Tako ćete biti u mogućnosti kombinirati više boja za više lookova. Kremasto rumenilo daje zdrav izgled licu, ali za silu može poslužiti i kao ruž ili pak sjenilo. Kvalitetan puder u prahu matirat će kožu, a translucent nijansa će vas spriječiti u tome da pogriješite pri odabiru nijanse.

Danas lakovi za nokte mogu biti statusni simbol. U svojoj torbici svakako imajte jedan nude i jedan crveni lak kako bi se pokrili za većinu vremena. Jedan trendovski lak (npr. u plavoj boji) dat će dozu glamura vašem izgledu, a svake sezone ga možete zamijeniti novim bez grižnje savjesti.

Komentari 0