Beauty

KIKO Milano je predstavio rođendansku kolekciju s najprodavanijim proizvodima kroz godine, a evo koji su naši favoriti

  • Na adresu redakcije miss7 stigao nam je najslađi paketić, a u njemu najnovija rođendanska kolekcija brenda KIKO Milano
  • Omiljeni talijanski brend kozmetike u velikom je stilu proslavio 25 godina postojanja, poklonivši svojim obožavateljicama diljem svijeta neodoljivu kolekciju inspiriranu šljokicama, balonima i pastelno ružičastom
  • Mi smo, naravno, bacili oko na rođendansku kolekciju o kojoj bruje društvene mreže, a koju možeš naručiti online ili je pronaći u KIKO Milano poslovnici u Arena Centru 

Već na prvi pogled, bilo nam je jasno da se KIKO Milano potrudio dizajnirati kultne proizvode koji neće postati zaboravljeni, što zbog preslatkog pakiranja, što zbog onog što se nalazi unutar pakiranja. KIKO Milano je poznat po kvalitetnim i dugotrajnim make up proizvodima, ali i preparativnim proizvodima za njegu kože te svim ostalim beauty dodacima poput make up kistova, blendera i uvijača za trepavice, a svoju tradiciju nastavio je njegovati i rođendanskom kolekcijom.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Kolekcija naziva ''Happy B-day, Bellezza!'' ili, u prijevodu, ''Sretan rođendan, ljepotice!'' sastoji se od pregršt preparativnih i dekorativnih proizvoda, zapakiranih u neodoljive ružičaste kutijice s prikladnim motivom balona. Upravo zahvaljujući rođendanskoj tematici, jedan ovakav paket kozmetike odličan je izbor za poklon frendici, mami, sestri, teti ili nekoj drugoj važnoj ženi u tvom životu. Cilj je pomoću ovih proizvoda kreirati nezaboravan svečani look koji će ih učiniti još posebnijima. Ne znamo za tebe, ali mi jedva čekamo pokloniti ovu kolekciju nama dragim ženama.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Ono što još više oduševljava od početne ideje su sami proizvodi - najbolje i najinovativnije formule visokih performansi, odnosno najprodavaniji proizvodi iz prijašnjih kolekcija i miljenici svake ljubiteljice KIKO Milano kozmetike. 

Navikli smo da KIKO Milano ima vrhunski zapakirane proizvode, kvalitetna pakiranja i elegantan dizajn, no ovaj put su nas oborili s nogu dizajnom i kvalitetom. Pogledaj samo ovaj Glowing Skin Primer Face Base koji zaista izgleda kao umjetnost u bočici, ili Candy Body Butter kremu za tijelo koja će te osvojiti na prvu svojom kremastom teksturom i mirisom vanilije.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

U poklon paketu nas je dočekala i omiljena Luxurious Lashes Maxi Volume Brush maskara, idealna za postizanje neodoljive kombinacije efekta, volumena i definicije trepavica, Lasting Duo olovka za oči s mat i metalik efektom, ovisno o tome koju stranu olovke odabereš, te popularno Magnetic sjenilo za oči dostupno u četiri nijanse koje na kapcima stvara neodoljivi efekt baršuna.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Ljubiteljice KIKO Milano kozmetike se zasigurno sjećaju i pečenog bronzera iz kolekcije Dolce Diva iz 2021. E, pa na radost brojnih Hrvatica sada je ovaj best seller pridružen kolekciji Happy B-day, Bellezza! 

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

No, ako pitaš nas, pobjednik Happy B-day, Bellezza! kolekcije je Sparkling Lip Balm, odnosno svjetlucavi balzam za usne koji je proglašen best sellerom kolekcije Ray of Love iz 2021. Njegova omekšavajuća i blistava tekstura zaslužna je za osjećaj ugode koji stvara na usnama, savršeno se stapa s usnama i posvjetljuje ih vrlo laganim slojem neutralne ružičaste boje, a neodoljiv miris asocira na šećer u prahu. Može se nanositi više puta tijekom dana i savršen je dodatak torbici.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0