Beauty

Kesha voli kosu u duginim bojama

Pjevačica Kesha posljednja je u nizu zvijezda koje nisu odoljele jarkim bojama za kosu. Sve dugine boje – od zelene do ljubičaste prelijevaju se iz jedne u drugu na njenoj valovitoj kosi, a kako postići taj efekt savjetovala je Petra Granić iz salona Etra.

Nakon izbrijanih dijelova, ekstenzija, zakovica na glavi i crnačkih pletenica, Kesha se odlučila za jedan mnogo manje radikalan trend koji uključuje jarke boje. Ove nijanse boje za kosu nose se posljednjih nekoliko godina, a među prvima ih je prihvatila Katy Perry.

 | Autor: Christopher Peterson/Splash News Christopher Peterson/Splash News

Kesha se pak odlučila za kombinaciju boja koje podsjećaju na dugu. Gornji dio kose obojen je u zelenu boju, dok su vrhovi u ružičastoj i tirkiznoj boji. Usprkos vrhunskim frizerima koje si može priuštiti, Keshina kosa izgleda pomalo suho, kao što je čest slučaj kod osoba koje nose ovako intenzivne boje.

"Ti, kako volim reći, 'agresivni' pramenovi su i dalje poprilično popularni i žene ih rado nose, iako polako izlaze iz mode. Kako biste ih kreirali, najbolje je koristiti paste i maskare za kosu koje su jednokratne, odnosno traju do prvog doticaja s vodom. Međutim, takvi proizvodi su namijenjeni prije svega plavoj kosi, na kojoj će se boje istaknuti. Za žene tamnije boje kose teško je pronaći tako efektno rješenje, pošto se većina pigmenata ne ističe u tolikoj mjeri. Postoje i dugotrajna rješenja, kao što su posebne boje, ali one traže poseban tretman kose i veliku hrabrost", objasnila je Petra Granić iz salona Etra.

Pošto je ovaj trend na izmaku, a znamo kako Kesha voli izazivati pažnju i provocirati svojim izgledom, nažalost, moramo ustanoviti kako je ovoga puta pomalo zakasnila ili da se radi o nešto manje radikalnom modnom 'statementu'.

Photo: Christopher Peterson/Splash News

Komentari 0