Beauty

Katie Holmes u novoj kampanji za Bobbi Brown

Američka glumica Katie Holmes nastavlja suradnju s make up brendom Bobbi brown. Nedavno je izašla kampanja za liniju 'Nude Glow' kojoj je zaštitno lice.

Kolekcija je namijenjena umornoj koži kojoj u zimsko vrijeme nedostaje sjaja, a Katie Holmes na fotografijama izgleda fantastično. Suradnja glumice i brenda počela je početkom prošle godine, a prva zajednička kampanja bila je za tekuće pudere.Bobbi Brown, brend koji će se uskoro moći kupiti i u Hrvatskoj, osnovala je istoimena vizažistica koja je poznata po tome da jako dobro pogađa ukus suvremene žene i pomaže joj da izgleda prirodno, ali ipak glamurozno.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Bobbi novu kolekciju opisuje kao "sjaj kombiniran s naglašavanjem prirodne boje tena", a želja joj je da naš ten bude blistav u godini pred nama. Hit kolekcije su svakako tri shimmera koji naglašavaju ten i mogu se nanositi na obraze, čelo i nos. U liniji se nalaze i tri palete sjenila s nude bojama koje se protežu od mat i shimmerastih do svjetlucavih. Balzami za usne sa shea maslacem dostupni su u zlatno-ružičastoj, svježoj pink i boji šumskog voća. Lakovi za nokte su u nude, ružičastoj i zlatnoj boji.

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0