Beauty

Kate Hudson ne odriče se savjeta za ljepotu koji je dobila prije 20 godina - koža joj blista

  • Prije gotovo 20 godina Kate Hudson (43) dobila je vrijedan savjet za ljepotu od vizažistice Gucci Westman 
  • Taj savjet slijedi do danas, a tvrdi da je nakon što ga je poslušala, sve krenulo nabolje! 
  • Što se krije iza tog 'tajnog' savjeta? Priznaj, čezneš da ga čuješ!

Holivudske zvijezde dolaze u kontakt sa svim velikim imenima u industriji ljepote. Bez obzira jesu li to frizeri, vizažisti ili dermatolozi: kada se spremaju važni događaji, dodjele nagrada i slično, slavne se osobe stavljaju u ruke najboljih – i, naravno, također imaju koristi od njihovog znanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Tako je učinila i glumica Kate Hudson, koja je u intervjuu za američki magazin „Allure“ otkrila koji joj je savjet o ljepoti promijenio život: „Kada sam bila u srednjim dvadesetima, bila sam kod vizažistice Gucci Westman (osnivačice beauty brenda „Westman Atelier“) i rekla mi je: 'Trebala bi prestati čistiti lice ujutro. Možda je to ono što uzrokuje nečistoće i prištiće na licu', pa sam je poslušala i stanje kože mi se popravilo. Od tada se toga držim.“ Dakle, ne trebaš nužno sredstvo za čišćenje ili druge proizvode za čišćenje kako bi ujutro oprala lice – dovoljna je obična voda. 

Možda vas zanima Japanke obožavaju njegovati kožu s ovim sastojkom - i rezultat je super! Rubrika Beauty Beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

U svakom slučaju, beauty rutina lijepe glumice prilično je jednostavna, jer Hudson ima vrlo osjetljivu kožu. „Mislila sam da kako starimo, koža može podnijeti više, ali nije tako. Moja koža je vrlo osjetljiva. Što manje proizvoda koristim, to bolje.“

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0