Beauty
'Tip and Mix': Ovo je manikura koja nam je sada potrebna

Kako urediti nokte za ove svečane dane? 'Tip and mix' manikura je dobra ideja

  • Razmišljaš kako urediti nokte za blagdane, a da ti uzgleda pomalo drukčije?
  • „Tip and Mix nails“ trenutačno su sve popularniji na društvenim mrežama
  • Otkrit ćemo ti odakle dolazi ovaj trend i kako najbolje funkcionira

Često potraga za savršenom inspiracijom traje više vremena od same izvedbe u beauty salonu. A dogodi li ti se ponekad da si i onda samo napola zadovoljna rezultatom? Kako se to ne bi dogodilo, otkrit ćemo ti najnoviji trend savršenih blagdanskih noktiju!

Odakle dolazi trend?

Ako se ne možemo odlučiti u salonu za nokte, „tip and mix“ trend je rješenje za kombiniranje različitih trendova u ultra elegantan izgled. Ovaj trend manikure samo je mala nadogradnja dobrih starih francuskih noktiju koje svi poznajemo i volimo. Dakle, ako ti je francuska verzija previše dosadna, možeš upotrijebiti ovu tehniku kako bi donijela raznolikost na svoje nokte. Baš kao i jednostavna varijanta prethodnika, za trend noktiju potrebna je samo jedna boja. Od sada ti treba samo puno kreativnosti i siguran instinkt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Evo kako se radi

Glavna ideja ovog dizajna je da biramo boju nokta i nanosimo je različito za svaki nokat. Na neke nokte nanosimo boju samo na vrhove, a na ostale u punom sloju. Najbolji način za početak je uvijek s noktom koji potom potpuno obojimo. Zatim ostale nokte bojimo u francuskom stilu i ako već radiš malo više, možeš početi crtati fine točke na pojedinim noktima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Evo što ovom trendu svečani dodir

S ovim trendom i najjednostavnija manikura može dobiti pravu nadogradnju. Osobito u bojama poput ponoćno plave, tamnozelene ili romantične crvene, trend noktiju postaje još svečaniji za vrijeme Adventa. Ako ti to nije dovoljno, možeš dodati svjetlucavi highlight. 

Imran Shelton, stručnjakinja za nokte iz Max Factora, na Instagramu pokazuje kako sjajni detalj pristaje novom trendu noktiju. Bilo srebrna, zlatna ili samo s daškom svjetlucanja na vrhovima, blagdani nude savršenu priliku za blistavu manikuru u „tip and mix“ stilu. Nekoliko svjetlucavih vrhova prstiju savršen su dodatak u svakom slučaju…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0