Beauty

U borbi protiv suhe i grube kože pomoći će ti ova tri moćna sastojka

  • Naša koža je zimi osjetljivija nego prije, što zbog suhog zraka kada se upale radijatori, što zbog hladnog zraka i vjetra
  • Svakodnevnu beauty rutinu je važno prilagoditi novim vremenskim uvjetima, stoga vijest o dolasku novog kozmetičkog brenda Skinlick na tržištu stiže u pravo vrijeme
  • Sestrinski brend Skintegre lansirao je 6 proizvoda za lice i tijelo koja će ti pomoći u borbi protiv isušene i grube kože

Redovita i odgovarajuća njega kože iznimno je važna u svakoj dobi. Od najranijih dana važno je stvoriti beauty rutinu tijekom koje ćete svojoj koži lica podariti hidrataciju i nahraniti je kako bi ona ostala mladolika, zdrava, elastična i lijepa. Paralelno s porastom osvještenosti ljudi o tome koliko je njega kože važna, u posljednjem desetljeću je rastao i broj beauty brendova pa je danas uistinu lako pronaći ponešto za svakoga.

Pritom je važno prednost dati proizvodima s kvalitetnim sastojcima koji će koži osigurati dovoljnu količinu vlage i spriječiti njeno isušivanje i perutanje. Koža je u zimskim mjesecima češće suha i oštećena zahvaljujući suhom zraku koji stvaraju radijatori te vjetru i hladnom zraku kojem se izlažemo na otvorenom, zbog čega mnogi u tom razdoblju imaju problema s ekcemima, suhom kožom i svrbežom.

U borbi protiv suhe i grube kože pomoći će ti preparati za njegu kože koji sadrže glicerin, hijaluronsku kiselinu i pantenol koji koži vraćaju vlagu te ceramide koji su esencijalni u njezi kože i održavanju zdrave funkcije barijere. Imajući ovo u vidu, posebno nas je oduševila vijest o dolasku novog kozmetičkog brenda na tržište, čiji proizvodi sadrže upravo ove visoko kvalitetne sastojke. Riječ je o brendu Skinlick, sestrinskom brendu omiljene Skintegre, čiji su hvaljeni proizvodi već osvojili naklonost brojnih žena.

 | Autor: Skinlick Skinlick

Skinlick dolazi u obliku jednostavnijih formulacija, za sve koji traže pouzdanu, pristupačnu njegu koja ima pomalo razigran karakter. U startnoj ponudi je čak 6 proizvoda za lice i tijelo, a kako čujemo planiraju još i dodatno širiti svoj asortiman novim proizvodima za njegu kose i njegu vlasišta. Formule proizvoda su jednostavne, ali efikasne – idealno će odgovarati onima koji žele svakodnevnu njegu koja je moderna, razigrana i jednostavna za korištenje.

Pripremi svoju kožu za zimu uz Skinlick u 3 koraka

1. Nikad ne preskači čišćenje kože

Čišćenje kože važan je preduvjet za zdravu i njegovanu kožu, jer time uklanjaš nečistoće s kože koje mogu začepiti pore i izazvati upale na koži. Skinlick Kindwash Cica čistač sadrži kombinaciju nježnih sastojaka za nježno iskustvo čišćenja lica. Formuliran s Cica ekstraktom i proteinom zobi, gelasto mliječna tekstura Kindwash Cica čistača njeguje kako bi koža lica ostala hidratizirana i mekana. Neisušujući sastojci za čišćenje uklanjaju kroz dan nakupljene nečistoće i tragove šminke te podupiru barijernu funkciju kože.

 | Autor: Skinlick Skinlick

2. Lice i vrat namaži hidratantnom kremom

Nakon prve faze - čišćenja, na lice obavezno nanesi kremu te je nježno razmaži, pazeći da zahvatiš i vrat. Predlažemo ti da isprobaš Skinlick Cloud Cream Light - gel kremu laganu poput oblaka i formuliranu bez ulja. Brzoupijajuće je teksture za osnovnu svakodnevnu njegu kombinirane i masne kože. Jednostavna i učinkovita formulacija obogaćena ovlažujućim sastojcima poput glicerina, hijaluronske kiseline i 4% niacinamida djeluje protiv nepravilnosti na koži uz osjećaj hidratacije. Niacinamid pomaže kod ujednačavanja crvenih mrljica na koži, kontrolira suvišno lučenje sebuma bez isušivanja i ujednačava teksturu kože.

 | Autor: Skinlick Skinlick

3. Ne zaboravi na hidrataciju tijela

Baš kao i licu, tijelu je potrebna redovita hidratacija. Nakon tuširanja, na još vlažnu kožu utrljaj kremu ili losion za tijelo. Koža će na taj način zarobiti vlagu i sve aktivne sastojke u kožu. Skinlick u svojoj ponudi ima odličnu liniju za tijelo naziva Rouge365, a birati možeš između kreme i losiona za tijelo. Essential Cream je bogata krema za njegu suhe kože s ceramidima, pantenolom i ROUGE365 mirisnim notama koje evociraju puder, badem i bijelo cvijeće. Kremasta, gusta tekstura Rouge365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekom i podatnom cijeli dan, a iako je namijenjena njezi tijela, možeš je koristiti za njegu lica. Zbog mirisa u sastavu, ROUGE365 linija je preporučljiva koži koja nije osjetljiva ili alergična na eterična ulja ili parfumirane komponente.

 | Autor: Skinlick Skinlick

Skinlick Rouge365 Concentrated Lotion je koncentrirani losion za tijelo s pantenolom, hijaluronskom kiselinom i ROUGE365 mirisom. Formula s visokim udjelom hidratantnih sastojaka održava elastičnost normalne do suhe kože tijela. Lagana tekstura koncentriranog losiona omogućuje brzoupijajuću hidrataciju bez masnog ili ljepljivog osjećaja.

 | Autor: Skinlick Skinlick

Za osjetljivu kožu preporučujemo NUDE365 liniju bez mirisa. Isprobaj NUDE365 bogatu kremu za njegu suhe kože tijela u kojoj je karite maslac kombiniran s čak tri ključna ceramida ili NUDE365 koncentrirani losion za tijelo s pantenolom, niacinamidom i hijaluronskom kiselinom.

 | Autor: Skinlick Skinlick

Ideja Skinlicka je neopterećeno korištenje kozmetičkih proizvoda, bez razbijanja glave o slojevima i kompleksnim rutinama, no pri tome ne odustaju od ključnih vrijednosti – proizvodi su i dalje veganski i nisu testirani na životinjama. Također, sva ambalaža je u potpunosti reciklabilna i proizvedena PCR metodom (50%)* čime se umanjuje negativan učinak plastike na okoliš.

Skinlick je 100% hrvatski proizvod, a svi proizvodi su trenutno dostupni isključivo na webshopu. Od 5. do 7. prosinca na webshopu te uz kod LOVESKINLICK očekuje 15% popusta na sve Skinlick proizvode. Za više informacija zaprati Skinlick na Instagramu.

*Post-consumer recycled metoda proizvodnje je među ekološki najboljima jer u proizvodnji nove ambalaže koristi već postojeće, reciklirane materijale.

Photo: Shutterstock

Komentari 0