Beauty

Kako odabrati parfem za njega? Pronašle smo parfeme za svaki muški karakter

  • Svog muškarca želiš iznenaditi parfemom, ali jednostavno ne znaš kako ga odabrati?
  • Pronašle smo četiri parfema iz jedne kolekcije koji će biti savršeni za 4 karaktera i tipa muškaraca
  • Isprobale smo ih i na našim jačim polovicama, a oduševljeni su i oni i mi. Osim toga, parfeme smo pronašle po jako povoljnim cijenama!

Ako se tvom dragom, muškom članu obitelji ili najboljem prijatelju bliži rođendan ili ga pak samo želiš iznenaditi nečim posebnim, s parfemom nikada nećeš pogriješiti. Ne znaš koji je za njega idealan? Pronašle smo četiri muška mirisa iz jedne kolekcije idealna za četiri karaktera! Vjeruj nam na riječ jer smo ih i same isprobale na svojim "boljim" polovicama.

Pokraj divnog mirisa i privlačnih bočica, spomenimo i da ih možeš kupiti po zaista povoljnoj cijeni. Parfeme biraš prema osobnosti svog muškarca pa ako je on hrabar i pustolovan, ambiciozan sportski tip, pravi zavodnik ili pak neovisan i moderan miris za njega pronašle smo.

 | Autor: Mäurer & Wirtz Mäurer & Wirtz

Riječ je o popularnim parfemima njemačke "mirisne" kuće Mäurer & Wirtz koji se skrivaju pod nazivom Otto Kern The Man. Odsad je dostupna i nova serija Fragrance Collection koja neodoljivo miriše. Osim toga, ovaj mirisni kvartet pokriva i svaki tip muškarca. Provjereno!

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

The Man of Luxury

Ako je odabranik tvoga srca poslovni čovjek, ovaj drvenast miris s notama jabuke i đumbira, pomiješan s lavandom i crnim paprom nas je oduševio. Već ga možemo osjetiti u zraku! Zamljano-korjenaste note vetivera daju mu nježan i ugodan miris pa dobro znaš da će se ove drvene i tople note slagati s odlučnošću koju tvoj dragi skriva na poslu i senzualnošću koja se otkriva kada ste na samo.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

The Man of Sport

Sportaš, aktivni i ambiciozni tip koji zadržava hladnu glavu u svakoj situaciji. Upravo će njega oduševiti parfem The Man of Sport u kojem se miješaju citrične i pikantne nijanse đumbira, a lavanda, kadulja i plemenita ljubica zaokružene su sandalovinom i drvom papra. Sportski tip obožavat će ovaj izuzetno svježi miris pa ti ga ozbiljno preporučamo.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

The Man of Nature

Ako je on pustolov koji prihvaća svaki izazovpredlažemo da ga iznenadiš parfemom The Man of Nature koji obiluje drvenim notama. Mirisni duet grejpa i limuna s pikantnim bosiljkom i muškatnim oraščićem te s notom sandalovine idealan je za hrabrog muškarca koji obožava prirodu. Svježina parfema savršena je za naglašavanje njegove muževne strane.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

The Man of Passion

Ako si uspjela osvojiti pravog zavodnika znaš da je on samosvjestan muškarac koji sve uspije uz pomoć svog šarma. Za njega je zato idealan parfem s orijentalno-senzualnim notama koji ujedinjuje miris zrnca crnog papra i zvjezdanog anisa, meki kardamovac i geraniju, a sve to s daškom vanilije koja se miješa s cedrovinom i sandalovinom. Senzualan tip ove će note obožavati, a ti ćeš biti i više nego zadovoljna. Obećajemo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ofenstein Communication (@ofenstein_communication) on

Miss7 redakcija jednoglasno se slaže da su ovi mirisi oduševili ne samo nas, nego i naše snažnije polovice. Osim toga, zahvalne smo i na njihovoj povoljnoj cijeni od 194 do 219 kuna, ovisno o veličini za koju se odlučiš.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0