Beauty

Kad botoks pođe po krivu: Željela se riješi bora na čelu, a sad jedva može otvoriti oko

  • Kozmetički tretmani uljepšavanja vrlo su traženi, posebno botoks
  • Svi žele izgledati mlađe i imati lice bez bora, no ponekad stvari pođu po krivu
  • Upravo takvo jedno neugodno iskustvo s botoksom imala je jedna TikTokerica. I podijelila g s nama

Korištenje botoksa danas je vrlo raširen i tražen kozmetički zahvat. Botoks se ubrizgava u razne dijelove lica kako bi se smanjila vidljivost bora i održao mladoliki izgled. Unazad nekoliko godina jedan je od najtraženijih neinvazivnih kozmetičkih postupaka pomoću kojeg se mnogi žele riješiti bora. No, kao i sa svakim takvim zahvatom i botoks ima svoje rizike. Može izazvati modrice i otekline, bol i simptome slične gripi.

@jessicaaaaaaf one eye open when i’m sleepin, one eyeEeuEe #fyp #botox #ptosis #solucky ♬ Lucky - Britney Spears

No, jedna žena imala je posebno neuspješno iskustvo. Nakon tretmana, zbog botoksa više nije mogla otvoriti jedno oko nakon što je izazvao ptozu kapka, odnosno spuštenu vjeđu. U videu koji je objavila na svojem TikToku, Jessica je poručila: “Kad postoji šansa od 1% da ćeš dobiti ptozu od botoksa”. U videu se može vidjeti Jessicino lice s čelom na kojem nema bora, ali s jednim okom koje ne može otvoriti do kraja.

Možda vas zanima Ne uljepšavaju se samo poznate žene Hollywooda - plastičnim operacijama skloni su i ovi holivudski ljepotani Rubrika Life&style Life&style

Botoks koji je Jessici ubrizgan migirirao je prema njenom desnom oku i izazvao spuštenost vjeđe. Jessica je otkrila kako bi stanje moglo potrajati “od četiri do šest tjedana”. Prema stručnjacima, broj ljudi kojima se ovakva situacija dogodi manji je od 1 posto ako iskusni liječnik izvodi postupak.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Tretman botoksom

Jessicin video na TikToku je naravno postao viralan i u samo nekoliko dana od objave sakupio je više od milijun pregleda i 23 tisuće lajkova. U komentarima mnogi su potvrdili kako su nedavno imali jednako iskustvo s botoksom, iako se prema statistikama događa vrlo malom broju ljudi. “Kažu da je jako rijetko, ali i ja sam to imala i vidjela sam mnogo djevojaka na TikToku koje su imale isto iskustvo”.
Još je jedna komentatorica dodala: “Ti si druga osoba danas na TikToku koju sam vidjela da joj se ovo dogodilo”.

Mnoge je ovo neugodno iskustvo odvratilo od želje za botoksom nakon što su vidjeli Jessicin video. “Željela sam staviti botoks, no ovo ću uzeti kao znak da ipak to ne napravim”, dok je druga komentirala: “Zašto sam ovo morala vidjeti baš prije mojeg prvog tretmana botoksom”.

Baby botoks Možda vas zanima Baby botox: Što stoji iza ovog sve popularnijeg anti aging trenda? Rubrika Beauty Beauty


 

Photo: Shutterstock

Komentari 0