Beauty

Jourdan Dunn ima novi beauty ugovor

Poznata manekenka Jourdan Dunn pridružila se Christy Turlington, Freji Behi Erichsen i Charlotte Free te postala novo lice brenda Maybelline New York.

"Čast je biti zaštitno lice ovog kultnog brenda", izjavila je Jourdan Dunn i dodala, "Ponosna sam što mogu reći da sam Maybelline djevojka i nadam se da će ljudi osjećati iste emocije kao i ja kada sam kao djevojčica gledala njihove kampanje. Ovaj brend šalje lijepe i pozitivne poruke. Biti dijelom ovog brenda je ostvarenje sna!"

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Prvu kampanju Jourdan će odraditi za 'Go Extreme' maskaru koja će na inozemnom tržištu biti dostupna krajem travnja. Ovo joj nije prvi beauty angažman, jer je već bila zaštitno lice dekorativne kozmetike kuće Burberry i YSL-ovog Touche Eclata. Stalno je prisutna na naslovnicama i modnim revijama, a u Maybellineu imaju samo riječi hvale.

"Jourdanin izgled, stil i pozitivna energija savršeni su za naš brend", objasnio je Jerome Bruhat, globalni predsjednik Maybellinea new York, "Ona utjelovljuje našu viziju globalne ljepote."

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0