Beauty

Jo Malone store u Zagrebu nas časti s 20% popusta na sve parfeme: lovimo obožavane ljetne mirise

  • Ne postoji niti jedan miris koji bi se svidio svakome, ali zato postoje mnogi koji redovito oduševljavaju mnoge i među kojima će baš svatko pronaći svog favorita, a mnoge od njih potpisuje Jo Malone
  • Baš zato nas je silno razveselila vijest da Jo Malone London store u zagrebačkoj Ilici do kraja ovoga tjedna nudi 20% popusta na kompletan asortiman
  • Od neodoljivih voćnih i cvjetnih kreacija do onih nešto svježijih začinskih i drvenastih, izdvojili smo 7 favorita koji neće biti preteški ni u najvrućim danima

Parfem je najosobnija od svih beauty poslastica, a što znači da ne postoji jedan miris koji bi se svidio svakome, ali zato postoje mnogi koji redovito oduševljavaju mnoge i među kojima će baš svatko pronaći svog favorita, a mnoge od njih potpisuje Jo Malone.

Budući da su mirisi uniseks te da osim kao parfeme i kolonjske vode iste mirise možemo pronaći i u parfumiranim kremama za tijelo i gelovima za tuširanje savršenima za ljeto, silno nas je razveselila vijest da Jo Malone London store u zagrebačkoj Ilici do kraja ovoga tjedna (od 24. do 29. lipnja) nudi 20% popusta na kompletan asortiman. 

Od neodoljivih voćnih i cvjetnih kreacija do onih nešto svježijih začinskih i drvenastih, izdvojili smo 7 favorita koji neće biti preteški ni u najvrućim danima i koje lovimo na aktualnim popustima. 

Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Najpopularniji miris brenda lagana je i svježa kreacija koja spaja note kruške viljamovke i frezije s bazom pačulija te doista miriše onako kako bi svježe narezana kruška trebala mirisati - hrskavo, svježe i odvažno. Budući da nije pretjeranog intenziteta, istinski je klasik savršen za vruće mjesece.

Jo Malone London Myrrh & Tonka Cologne Intense

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Zbog topline sastojaka i zavidnog intenziteta, ovaj bi miris mnogi ubrojali među one savršene za hladnije mjesece, no ljubitelji ovakvih nota njegovoj zavodljivosti neće odoljeti ni u onim najtoplijima. Miriše raskošno, baršunasto i pomalo slatko, zahvaljujući notama vanilije i badema, dok mu note lavande daju taman savršenu dozu svježine.  

Možda vas zanima Sol de Janeirov miris često zovu ljetom u bočici, a Zara je upravo dobila duplić po odličnoj cijeni! Rubrika Beauty Beauty

Jo Malone London English Pear & Sweet Pea Cologne

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Iako imenom podjeća na već spomenuti miris English Pear & Freesia, ova je kreacija reimaginacija obožavanog klasika i nešto mekša verzija originala koja zahvaljujući slatkom grašku i bijelom mošusu miriše svježe, puderasto i čisto. Drugim riječima, ovo je moderan klasik, istovremeno i osvježavajuć i sladak, koji sažima ljetne radosti.

Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Cologne

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Ovaj je miris prilično jedinstven i ne nalikuje niti jednom drugom mirisu (osim brojnih kopija koje je inspirirao tijekom godina), a sa svojim svježim i umirujućim notama miriše kao ljetni odmor u bočici. Iskričave note limete i bosiljka prvo su što se osjeti nakon nanošenja, ambra u bazi na koži se zadržava satima, a podjednako ga vole i muškarci i žene.

Jo Malone London Earl Grey & Cucumber Cologne

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Kada bismo morali izdvojiti nešto što je suštinski britansko, šalica Earl Graya čaja i sendviči s krastavcima vrlo bi se vjerojatno našli poprilično visoko na popisu. Ok, našli bi se tu i sconesi i mnogima omiljeno jelo pie and mash, no ovi potonji ne mirišu ni približno jednako elegantno, svježe i privlačno u smislu nosivosti mirisa na koži. Ovaj super svježi miris u početku zavodi citrusnim notama  bergamota, zatim stiže jednako osvježavajući miris krastavca, a za kraj su tu slatkaste note izmiješane s daškom duhana zahvaljujući pčelinjem vosku u bazi. 

Jo Malone London Cypress & Grapevine Cologne Intense

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Nevjerojatno svjež, ali ne na oštar način, ovaj miris neodoljivo podsjeća na okrepljujuću šetnju kroz nordijsku šumu te se čini kao savršen odabir za ono doba dana kada sunce polagano tone, a noć još uvijek obećava. Intenzivan je, ali se nikada ne osjeti previše, a smolastim notama jantara, pomalo reskom čempresu i opojnoj mahovini u bazi malo će tko odoljeti. 

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne

 | Autor: Jo Malone Jo Malone

Ova kreacije miriše otmjeno i luksuzno poput odmora u kakvom pitoresknom mjestašcu tik uz more - svježe i prozračno s blagim  chypre notama. Ne miriše ni na što drugo osim na sol i kadulju - nije ni voćni ni cvjetni miris, ali je zato jedan od najboljih koje je brend ikada osmislio i jedna od najobožavanijih kreacija među mnogim muškarcima koju jednako rado nose i žene, i već na prvi udah nam je potpuno jasno i zašto. 

Možda vas zanima Ovi mirisi su osvojili parfemskog Oscara u 2024. - možda je i tvoj omiljeni među njima! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Jo Malone

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450