Beauty

Jesi li znala da je inspiracija za ovu Lush kremu za lice bila princeza Diana? Evo priče...

  • Britanska princeza Diana bila je omiljena u narodu, a bila je i ikona stila, mode i ljepote 
  • Otkrili smo luksuznu kremu za lice koja je nastala inspirirana princezom Di
  • S ovom kremom možeš svojoj koži dati kraljevski sjaj 

Kako bi bila u kraljevskom raspoloženju za proljetnu i ljetnu sezonu, Lush ima proizvod inspiriran princezom Dianom, a kreirao ga je suosnivač Lusha Mark Constantine. Riječ je „Gorgeous“ kremi za lice.

Priča iza Lusheve 'Gorgeous' kreme

Krajem 80-ih princeza Diana posjetila je kozmetički laboratorij u The Body Shopu, gdje joj je kasniji suosnivač Lusha Mark Constantine pokazao prostore i sve na čemu je radio povodom otvaranja tvornice u južnoj Engleskoj. Tijekom razgovora, Mark joj je pružio jednu od posuda s kremom i ponosno predstavio svoj rad Lady Di. Potom je princeza otvorila svoju torbicu i Marku pod nos stavila svoju omiljenu kremu, koja je bila posebno napravljena za nju.

 | Autor: PR/Lush PR/Lush

Kozmetičaru su se prvenstveno urezale u sjećanje narančaste note kreme, još ne sluteći da će ga sve to kasnije potaknuti da razvije kremu 'Gorgeous' za Lush - ali i za princezu Dianu.

Ova krema za lice pruža kraljevski sjaj

Dotična krema za lice je apsolutni must-have brojnih fanatika njege kože. Svojom bogatom formulom svježeg ananasa, vodice cvijeta naranče i hidratantnog shea maslaca njeguje kožu i daje joj blistav izgled. Krema se brzo upija i ne ostavlja masni film na koži.

 | Autor: PR/Lush PR/Lush Foto: PR/Lush, Georgeous krema za lice, cijena 65 eura

Foto: Instagram @jlo, ravne obrve Možda vas zanima Ovaj oblik obrva briše godine s lica, nije čudo da ga obožavaju i poznate dame Rubrika Beauty Beauty

Prednost: Krema za lice pruža intenzivnu hidrataciju i osigurava glatku i podatnu kožu. Također prekrasno miriše na svježe voće i ostavlja ugodan osjećaj na koži. „Gorgeous“ krema za lice također je veganska. Razmazi svoju kožu ovom luksuznom njegom i osjeti razliku!

 | Autor: Profimedia Profimedia Princeza Diana

Možda vas zanima Što je tamanu ulje i može li ono uistinu izbrisati ožiljke od prištića i akni? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia

Komentari 0