Beauty 15. travnja 2014.

Jennifer Aniston zna kako se riješiti podočnjaka

Guliver Image/Getty Images.

Američka kozmetička kompanija Living Proof, u čijem vlasništvu udio ima i glumica Jennifer Aniston, lansirala je magični set koji će riješiti problem vrećica ispod očiju. Korištenjem Neotensil seta navodno već nakon jednog dana korištenja vidite rezultate.

Jennifer Aniston je jedna od najvećih američkih beauty i modnih ikona, a kako u njoj uzor vide milijuni žena diljem svijeta, nije neobično što svoju slavu nastoji kapitalizirati. Jedno od tih nastojanja je i vlasnički udio u kompaniji Living Proof, koja je osmislila metodu uklanjanja vrećica ispod očiju koja u roku od tri sata pruža učinak zatezanja koji traje čak 16 sati.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Nanošenje je ipak nešto zahtjevnije od obične kreme za područje oko očiju: na područje oko očiju ne smiju se nanositi nikakve kreme ni korektori, a podočnjaci se čiste posebnim maramicama. Prvo se aplikatorom nanosi bazni gel, a na njega aktivacijski. Tijekom narednih pet minuta dolazi do spajanja gelova te se preporučuje da mimiku lica u tom peroidu svedete na minimum.

Za prekrivanje podočnjaka, morate kupiti poseban korektor koji je kompatibilan gelu i koji se prodaje zasebno, dok je cijena samog seta oko 500 dolara (oko 2750 kn). Iako su rezultati kratkotrajni, internet je već poludio za ovim proizvodom kao alternativom filerima i kirurškim zahvatima. Formulu je razvio dr. Robert Langer s MIT sveučilišta koji je za inovativnu tehnologiju tekućih polimera osvojio brojne nagrade.

Komentari 0