Beauty

Jennifer Aniston svakodnevno poštuje ovih 5 pravila za mladolik izgled

  • Jennifer Aniston bila je i ostala utjelovljenje prirodne ljepotice. Za razliku od brojnih drugih kolegica, Jennifer se nije podvrgnula estetskim operacijama, već se trudi održavati svoj mladolik izgled svakodnevnom njegom kože
  • Zvijezda ''Prijatelja'' pridržava se strogom režima prehrane i tjelovježbe u kombinaciji s beauty ritualom koji se bazira na kvaliteti, radije nego kvantiteti
  • Upravo svom striktnom beauty režimu duguje svoj mladoliki izgled, a u nastavku ti otkrivamo 5 beauty pravila kojih se Jennifer pridržava gotovo cijeli svoj život

Prošla su više od dva desetljeća otkako je snimljena zadnja epizoda planetarno popularne serije ''Prijatelji'' koja je Jennifer Aniston zahvaljujući njenoj ulozi Rachel Green u seriji donijela svjetsku slavu. Čak i nakon toliko godina, Jennifer Aniston jedna je od najpopularnijih holivudskih glumica koja svojim besprijekornim izgledom neprestano intrigira javnost. Iako je nedavno proslavila 54. rođendan, Jennifer ne prestaje mamiti uzdahe na crvenom tepihu zahvaljujući svojoj vitkoj figuri i mladolikom izgledu na kojem bi joj pozavidjele i upola mlađe kolegice. 

Glumica je puno puta govorila o svojem strogom režimu prehrane i tjelovježbe, ali i beauty rutini pomoću koje održava svoju kožu mladolikom. Jennifer je oduvijek vjerovala u koncept "manje je više" i još uvijek slijedi tu mantru. 

Osim kvalitetnog sna koji doprinosi svježem i odmornom izgledu kože, glumica dan započinje sokom od celera, nakon čega konzumira mješavinu vode i jabučnog octa koji pomaže u snižavanju šećera i kolesterola u krvi. Glumica također svakodnevno pije probiotike koji pomažu u liječenju kožnih bolesti poput ekcema, akni i oštećenja od UV zračenja. Jennifer također pazi da dan ne započinje kavom i doručkuje tek pola sata nakon što završi s ovom rutinom. 

Osim brige o svom zdravlju, Jennifer itekako vodi računa o koži kojoj je potrebna svakodnevna posvećenost i njega, a jednom prilikom je s javnosti podijelila svojih 5 pravila za mladolik izgled kože.

1. Nikada ne preskače čišćenje lica 

Aniston je popularizirala K.I.S.S. metodu (keep it short and simple), što u prijevodu podrazumijeva jednostavnu beauty rutinu. Dan započinje pranjem lica i savjetuje investiranje u dobar čistač lica kao što je Pupa Wand Eraser Solid Cleanser Sapun za ukljanjanje šminke i nečistoća. Tijekom noći se na licu nakupljaju sitne čestice prljavštine koje u kombinaciji sa znojem i odumrlim stanicama kože začepljuju pore, zbog čega koža ne može disati, ali ni dobro apsorbirati hranjive sastojke iz kozmetičkih proizvoda. Kako bi spriječila upale na koži i pojavu akni, Jennifer ovaj beauty korak nikad ne preskače. 

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

Pupa Wand Eraser Solid Cleanser Sapun sadrži vrlo inovativnu clean čvrstu formulu napravljenu bez vodene faze, za uštedu vode i smanjenje rasipanja ovog dragocjenog resursa. 89% sastojaka su prirodnog podrijetla, a formula je obogaćena i hijaluronskom kiselinom koja kožu ostavlja mekom, čak i nakon ispiranja. Odličan odabir je i Pupa Wand Eraser TwoPhase Cleanser - dvofazan, snažan odstranjivač šminke za lice, oči i usne koji učinkovito uklanja vodootpornu i dugotrajnu šminku, idealan za osjetljive oči i osobe koje nose kontaktne leće. Visoko hidratantni i delikatni ekstrakt biofermentiranog kukuruza čini Wand Eraser dvofazni odstranjivač šminke nevjerojatno nježnim za kožu. 

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

2. Koristi serum koji je obogaćen moćnim aktivnim sastojcima

Drugi korak Jenniferine beauty rutine je serum. Mnoge žene vjeruju kako im je dovoljna samo hidratantna krema, no svaki dermatolog će ti potvrditi da je kombinacija seruma i kreme neophodna za ljepotu kože. Serum sadrži puno više aktivnih sastojaka od kreme koji imaju svrhu hrane za kožu, stoga se sugerira nanositi ga neposredno prije kreme za lice. Hidratantna krema će potom koži pružiti hidrataciju i zarobiti aktivne sastojke seruma u koži. Isprobaj Pupa Hyalu Shots Face Serum za duboku hidrataciju s 95% prirodno dobivenih sastojaka, hijaluronskom kiselinom i prebiotikom koji osigurava optimalnu ravnotežu mikrobiote za zdravu kožu. 

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

Za zaštitu kože od vanjskih zagađivača idealan je Pupa Smog No More Serum s ekstraktom crvenih algi koji stvara zaštitni sloj protiv smoga i mikro prašine te betainom i eritritolom koji čine molekule vode kohezivnima kako bi se tijekom vremena održala visoka razina hidratacije. Tražiš li pak serum za učvršćivanje i volumen, isprobaj Pupa Elastin Shots Face Serum s ekstraktom nevena koji potiče sintezu kolagena i elastina, poboljšavajući čvrstoću i elastičnost kože. Ovaj serum idealan je za zrelu kožu, a svakodnevnom uporabom poboljšava elastičnost kože i sprječava opuštenost. 87% osoba koje su koristile Elastin Shots primijetilo je poboljšanje elastičnosti kože lica, a 100% pojedinaca tvrdi da zahvaljujući ovom serumu imaju čvršću i hidratiziraniju kožu.

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

3. Obavezno koristi hidratantnu kremu s anti-age učinkom

Nakon nanošenje seruma, Jennifer obavezno lice namaže hidratantnom kremom s anti-age učinkom. Obzirom da ima zrelu kožu, anti-age njega je ''must have'', jer upravo je ona zaslužna za ublažavanje znakova starenja kao što su sitne linije i bore na licu i opuštena koža. Za borbu protiv pvih znakova starenja isprobaj Pupa Timeless Face Cream Kremu za njegu lica, no ukoliko poput Jennifer imaš zrelu kožu, naša topla preporuka je Pupa Timeless Plus Face Cream Krema za njegu lica koja´iz dana u dan vidljivo smanjuje bore, izglađuje znakove starenja te poboljšava čvrstoću i elastičnost.

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

4. Tri puta tjedno radi piling lica i tijela

Već smo dosad naučili važnost eksfolijacije, a zvijezda ''Prijatelja'' samo nas je podsjetila na to. Jennifer je otkrila kako tri puta tjedno radi piling kože koji joj pomaže ukloniti mrtve stanice kože s lica i tijela. Ovo je vrlo važan korak ukoliko želiš da tvoja koža izgleda zdravo i blistavo. Pupa Purity Powder Face Scrub Piling za njegu lica osigurat će tvojoj koži ujednačen i zaglađen izgled i mekoću. Prašak koji se u dodiru s namočenim dlanovima pretvara u nježnu kremu za piling, a sadrži prirodne mikrogranule dobivene iz ljuske oraha i ekstrakt papaina koji pomažu ukloniti mrtve stanice kože s lica i zagladiti kožu. 

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

Eksfolijacija kože tijela je također vrlo važna, a posebno ukoliko imaš problem s jako suhom kožom na nogama sklonoj perutanju. Odličan prirodni sastojak koji pomaže u eksfolijaciji kože tijela je morska sol, a Pupa Scrub Me Body Peeling Piling za tijelo sadrži ružičastu himalajsku sol koja zaglađuje, drenira i poboljšava tonus kože tijela. Također potiče mikrocirkulaciju, sprječava zadržavanje tekućine i uklanja otekline. Veliki plus ovog proizvoda je i to što formula sadrži 98% sastojaka prirodnog podrijetla, a lišena je parabena i životinjskih derivata.

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

Nakon pilinga tijela, kožu obavezno namaži losionom za tijelo koji će je umiriti i nahraniti. Savjetujemo ti Pupa All In One Hydratate Body Cream bogatu i svilenkastu kremu za svakodnevnu hidrataciju. Ukoliko poput Jennifer želiš imati zategnutu kožu bez celulita, u tome ti mogu pomoći ova tri genijalna proizvoda: Pupa Reshape My Body Body Treatment Krema za tijelo, Pupa Never Again Anticelulite Cream Tretman za tijelo protiv celulita i Pupa Push Me Up Rapid Decollete Cream Krema za vrat i dekolte koja oblikuje, očvršćava i povećava volumen grudi.

5. Sa sobom uvijek nosi bocu vode

Baš kao što svoju kožu hidratiziraš izvana, potrudi se hidratizirati je iznutra. Gdje god ideš, uz sebe uvijek imaju bočicu vode kako bi ostala hidratizirana. Jennifer ima često natrpan raspored i užurbani dnevni tempo, stoga uvijek u torbi ima bočicu vode i pije minimalno 2 litre vode dnevno. Dovoljnim unosom tekućine pomoći ćeš regulirati probavu i reducirati tjelesnu težinu, ali i poboljšati izgled kože.

 | Autor: Pupa Milano Pupa Milano

Odnedavno je na našem tržištu dostupna Pupa Milano linija za njegu kože i lica koja se izdvaja u mnoštvu druge preparativne kozmetike svojim prirodnim sastavom i brigom za okoliš, baš kao i brigom za svoje potrošače. Ambalaže su napravljene od recikliranih materijala te se u potpunosti mogu reciklirati, a proizvodi ne sadrže štetne sastojke za kožu. Zaviri u novu Pupa Milano liniju za njegu kože i tijela u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe, od klasične hidratacije pa sve do anticelulitnih tretmana i kreme za podizanje grudi.

Photo: Unsplash, Content Pixie

Komentari 0