Beauty
Jenna Ortega

Jenna Ortega odustala je od gotičkog imidža, a najviše je iznenadila frizurom koja bi mogla postati trend

  • Jenna Ortega na 75. dodjeli Emmyja blistala je u Dior Haute Couture cvjetnoj haljini i louboutinkama outfitu, no veliku je promjenu u stilu napravila i njena frizura
  • "Wolf-cut" (vučja frizura?) moderna je alternativa omražene fudbalerke koja na Jenni izgleda tako ženstveno  
  • Ovakve su frizure dokaz da u 2024. (barem po pitanju kose) možemo svašta očekivati 

Nakon što smo prokomentirali novu frizuru glumice Simone Tabasco na dodjeli Emmyja, na red je došla i Jenna Ortega koja itekako zna kako nositi 'vučju frizuru'. Iako sam naziv ne zvuči nimalo privlačno ni ženstveno, kao ni činjenica da podsjeća na omraženu fudbalerku, Jenna je dokazala da ova frizura može u isto vrijeme izgledati dotjerano i neopterećeno. Obzirom da smo tek na početku godine, a ne prestajemo se šokirati povratkom zaboravljenih trendova, kao što su naočale u bayonetta stilu i 'shag' frizura Eve Longorie, ne bismo se začudili da 'vučja frizura' frizura postane pravi hit ove godine!

Možda vas zanima Ovo od nje nismo očekivali: Eva Longoria ošišala se na 'shag' dostojan Micka Jaggera Rubrika Life&style Life&style  | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

'Vučja frizura' je neopterećena, neuredna slojevita frizura koja vrišti rock'n'roll. Njezina glavna karakteristika su slojevi - kraći slojevi na vrhu glave kako bi se povećali volumen i tekstura te duži slojevi na stražnjem dijelu glave. 'Vučja frizura' tako ujedinjuje modernu verziju fudbalerke i 'shag' frizuru. Ovakvu su frizuru još prije Jenne nosile Miley Cyrus, Billie Eilish i Debby Ryan. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debby Ryan (@debbyryan)

Jennina frizura na dodjeli Emmyja dokaz je da se ovakva frizura može stilizirati tako da djeluje malo manje divlje, a nama pak sviđa u obje varijante i ne sumnjamo da će poslužiti kao inspiracija u ovoj godini koja je s trendovima započela hrabro!

Možda vas zanima 6 boja kose koje će biti apsolutni hit ove godine Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @jennaortega

Komentari 0