Beauty

Jelena Rozga ima novu frizuru

Poznata pjevačica Jelen Rozga iznenadila je u petak 20. rujna na Rujanfestu svoje obožavatelje novom frizurom.

U posljednje vrijeme možemo vidjeti Jelenu u kreacijama drugih hrvatskih dizajnera. Nakon duge suradnje s modnim dvojcem Elfs, pjevačica nosi sve češće kreacije Anamarija Asanović. A napravila je i dodatni korak u promijeni svog imidža – ošišala je svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu te predstavila kratku pixie frizuru.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell Jelena, koja je inače nesklona drastičnim promjenama, odlučila je nakon ljeta iznenaditi svoje obožavatelje. Kratka kosa velika je promjena. Zadržala je svoj zaštitni znak, plavu kosu, te odabrala kratku frizuru s upečatljivim šiškama.

 | Autor: Hrvoje Jelavić, Luka Stanzl/PIXSELL Hrvoje Jelavić, Luka Stanzl/PIXSELL Kad se usporedi Jelenina prijašnja frizura, nova kratka kosa dodala je pjevačici koju godinu. No, to ujedno znači da ostavlja zreliji i ozbiljniji dojam, što i nije bio slučaj kod većine Jeleninih kombinacija.

Nakon što su se stišala buka oko nove frizure, Jelena je na koncu priznala kako je ipak u pitanju bila samo perika. Zaželjela se promjene, no ipak nije bila dovoljno hrabra ošišati svoju kosu.

U galeriji detaljnije pogledajte novu frizuru Jelene Rozge... 

Photo: Luka Stanzl/Pixsell

Komentari 0