Beauty

Jedini beauty proizvod kojeg svaka Francuskinja ima u ladici

Vjeruj nam, ovo malo čudo vrijedi svake lipe... jer pomaže U TOLIKO situacija, a Francuskinje to dobro znaju

Vjerujemo da svatko ima svoj najdraži beauty proizvod, pa tako sigurno i ti. No da prokopaš kozmetičku torbicu ili kupaonsku ladicu prosječne Francuskinje činjenica je da bi pronašla ovo - istu tubicu Homéoplasminea stalno ispočetka. I da, prve smo koje će reći NE, Francuskinje su žene kao i sve druge (što smo dokazali zajedno s njima kroz seriju intervjua), ali činjenica je da zbog ljepote često odlaze u ljekarnu i imaju nekolicinu čudotvornih kremica i balzama koji naprosto RADE - i tako već godinama!

 

A post shared by marisa (@marisapinson) on

Iako Homéoplasmine ne izgleda kao ništa posebno, u stvari je jedan od najboljih multifunkcionalnih balzama na svijetu. Ova homeopatska, antiseptička kremica s izvrsnom teksturom zalječuje iritiranu kožu, ali istovremeno pomaže kod ugriza komaraca, alergija, ispucalih usnica i prehlađenih noseva. Iako je u početku vrlo sjajna, brzo se matira i time je savršena i kao svojevrstan primer ispod ruža. Nije ni čudo da je upravo ova krema must-have proizvod na tjednima mode.

Možda vas zanima Kako zadržati mladost već u 30-ima? Rubrika Beauty Beauty

Počela je kao medicinska krema za iritiranu kožu, a postala je nezaobilazni beauty proizvod koje najchic žene na svijetu stalno imaju pri ruci. Ako već, igrom slučaja, imaš tubicu Homéoplasminea kod kuće, evo dobar mini savjet: Namaži debeli sloj proizvoda na usne prije odlaska u krevet, jer kada se probudiš imat ćeš najmekše, bujne usnice na svijetu, koje će pritom biti sasvim spremne za tvoj najdraži mat ruž. Obožavamo!

Photo: Instagram

Komentari 0