Beauty

Je li ti itko ikad rekao „Trčiš kao cura“?

Svaka cura je zasigurno barem jednom u svom životu čula da nešto radi „kao cura.“ Predrasuda je to koja nam se usađuje vrlo rano u djetinjstvu i koja nas prati dugo u život. Zanimljivo je vidjeti koliko same cure gaje predrasudu prema svojem spolu i isto izgovaraju u iznimno negativnom kontekstu koji njihove vršnjakinje čini „nesposobnim lutkicama“ koje trče kao raštimana lutka ili udaraju snagom nedovoljnom da se potrga paukova mreža.

Always postavlja ovo pitanje kroz zanimljivi video u kojem cure i dečki naizmjence pokazuju što njima znači kad nešto radiš „kao cura.“

 | Autor:

Kad se pitanje postavi starijim curama i dečkima njihovi odgovori reflektiraju negativni stav. Začuđujuće, mlađe cure pokazale su iznimno visoku razinu samosvjesnosti, pozitivnog razmišljanja i vjere u sebe te njima, primjerice, trčati kao cura znači pobijediti u utrci – predstavljajući vrijednosti koje je ključno zadržati kroz mladost na putu prema ostvarenom odraslom životu.

 | Autor:

U svojoj aktualnoj kampanji, Always je posvećen upravo toj ideji – želi pokazati kako Cure zaista mogu sve. Always Ultra te izaziva da riskiraš, živiš život punim plućima i ne dopustiš sitnicama da te ometaju – čak ni tijekom mjesečnice. Novi Always Ultra osmišljen je kako bi pružio 100% zaštitu i apsolutnu slobodu kretanja, čak i kada si naglavačke.

Za nagradu Always odvažne cure vodi na put u London. Prijavi se putem našeg linka i doživi s najboljom prijateljicom pulsirajuću svakodnevicu jednog od najzabavnijih metropola na svijetu.

Photo: None

Komentari 0