Beauty 21. ožujka 2019.

Japanska kozmetika za kojom su poludjele žene diljem svijeta stigla i u Hrvatsku - i nije preskupa!

Instagram @haileybieber.
  • Njegovana koža temelj je ljepote, a Japanke dobro znaju kako to postići
  • Žene diljem svijeta obožavaju japansku kozmetiku
  • Najprodavaniji japanski brend stigao je u Hrvatsku

Kada se radi o njezi kože, Japanke su majstorice tog zanata. Upravo su zbog toga uzor ženama diljem svijeta koje slijede njihove primjere za brigu o koži. Japan ima veoma bogatu povijest drevnih rituala ljepote pa ne čudi da su upravo japanski proizvodi vrlo popularni na beauty tržištu. Osim toga, japanska kozmetika temelji se na prirodnim proizvodima, što je jedan od ključnih razloga njezine učinkovitosti u njezi kože. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Hada Labo Tokyo proizvodi popularni su u cijelome svijetu

Zbog svih benefita japanske kozmetike, ne možemo sakriti oduševljenje jer je najprodavaniji japanski brend stigao i u Hrvatsku. Riječ je o Hada Labo Tokyo liniji za njegu kože, koja je stvorena pod krilaticom "savršeno i jednostavno". Dostupna su četiri proizvoda - losion, gel krema za lice, dnevna krema protiv bora krema protiv bora za oči i usne.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Lotion No.1 - 129,90 kn (150 ml), krema protiv bora za oči i usne - 92,90 kn (15 ml)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Intense Hydrating gel krema za lice - 139,90 kn (50 ml), hidratantna dnevna krema protiv bora - 139,90 kn (50 ml)

Možda vas zanima... Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Svi su proizvodi bez umjetnih mirisa, boja, mineralnih ulja i parabena. Osnovni sastojak svih proizvoda je Super Hyaluronic Acid - jedinstvena mješavina tri vrste hijaluronske kiseline. Radi se o sastojku koji koži pruža duboku i višeslojnu hidrataciju čime povećava razinu vlage u koži. Važno je istaknuti i kako su svi proizvodi namjenjeni za sve tipove kože
 

Jedva čekamo isprobati ove proizvode i uvjeriti se u njihovu učinkovitost!

Komentari 0