Beauty

Izumljen je lak za zube. Bi li ga ikad isprobala?

Na svakom koraku vidimo reklame za paste koje garantiraju bijele zube. No jedna kompanija se odlučila za malo drugačiji trend koji će sigurno naići i na negodovanja javnosti

Svi trikovi za izbjeljivanje zuba vrlo su popularni, a proizvoda i tretmana je pravo more. Jedna tvrtka se htjela izdvojiti i ponuditi malo drugačiju ponudu i moramo priznati da je i uspjela. Samo, nismo baš sigurni da će tu drugačiju ponudu potrošači baš objeručke prihvatiti. 

Chrom Tooth, tvrtka sa sjedištem u New Yorku proizvela je ''lak za zube''.  I baš poput laka za nokte, sad i zubi mogu biti u bojama. Na formuli su radili stomatolozi, pa je siguran za korištenje, kaže David Silverstein, osnivač kompanije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Pakiranje nalikuje na sjajilo za usne, a možeš sama birati želiš li nalakirati samo jedan zub, nekoliko zuba ili pak sve. Cijene se kreću od 18 pa do 22 dolara, odnosno od 117 do 143 kune. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Ovaj lak za zube dolazi u 10 nijansi Pretty in Pink, Baby Blue, Mint, Gold Dust, Candy Floss, Fairy Dust, 24 Karat, Sunshine, Silver, i Penny. A svjetlucava linija stiže uskoro.

Možda vas zanima Kava lako oboji zube, no ovako to možeš izbjeći! Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0