Beauty 18. prosinca 2018.

Izumljen je lak za zube. Bi li ga ikad isprobala?

Getty/Guliver.

Na svakom koraku vidimo reklame za paste koje garantiraju bijele zube. No jedna kompanija se odlučila za malo drugačiji trend koji će sigurno naići i na negodovanja javnosti

Svi trikovi za izbjeljivanje zuba vrlo su popularni, a proizvoda i tretmana je pravo more. Jedna tvrtka se htjela izdvojiti i ponuditi malo drugačiju ponudu i moramo priznati da je i uspjela. Samo, nismo baš sigurni da će tu drugačiju ponudu potrošači baš objeručke prihvatiti. 

Chrom Tooth, tvrtka sa sjedištem u New Yorku proizvela je ''lak za zube''.  I baš poput laka za nokte, sad i zubi mogu biti u bojama. Na formuli su radili stomatolozi, pa je siguran za korištenje, kaže David Silverstein, osnivač kompanije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Pakiranje nalikuje na sjajilo za usne, a možeš sama birati želiš li nalakirati samo jedan zub, nekoliko zuba ili pak sve. Cijene se kreću od 18 pa do 22 dolara, odnosno od 117 do 143 kune. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Ovaj lak za zube dolazi u 10 nijansi Pretty in Pink, Baby Blue, Mint, Gold Dust, Candy Floss, Fairy Dust, 24 Karat, Sunshine, Silver, i Penny. A svjetlucava linija stiže uskoro.

Možda vas zanima... Kava lako oboji zube, no ovako to možeš izbjeći! Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRŌM (@chromtoothpolish) on

Komentari 0