Beauty
1/7

Izbjegnite bijele mrlje od dezodoransa

Crno-bijela kombinacija odavno je postala modni klasik koji i ove godine dominira modnim pistama. Za sve ljubitelje ovog bezvremenskog modnog trenda Nivea ima savršeno rješenje: Invisible for black & white dezodoranse koji ne ostavljaju žute mrlje na bijeloj, kao ni bijele tragove na crnoj odjeći.

Osim toga uz ove dezodoranse možete biti potpuno bezbrižni kada nosite odjevne kombinacije u svim drugim bojama jer Nivea Invisible for black & white dezodoransi u potpunosti štite i odjeću u boji.

 | Autor:

Invisible for black & white za žene dolazi u Clear i Pure varijanti. Ne ostavlja bijele tragove na koži i odjeći te pomaže u sprečavanju nastanka žutih mrlja na bijeloj odjeći. Pruža nježnu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu od znojenja. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu. Pure linija dolazi s blagim mirisom čistih i njegujućih nota, dok Clear linija ima cvjetni miris. Cijena dezodoransa je 23 kn.

 | Autor:

Nivea Men Inivisble Power for black & white dezodorans pruža pouzdanu nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu obogaćenu muževnim mirisom s citrusnim notama. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu, a cijena mu je 23 kn.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0