Beauty

Istaknute oči ili zamamne usne?

Sinoć se na Londonskoj premijeri novog filma iz "Batman" serijala, "Vitez tame: povratak" okupila svjetska glumačka krema. Usprkos jakoj postavi koja uključuje Morgana Freemana, Christiana Balea i Michaela Cainea, najviše pažnje je ipak privukao ženski dio glumačke ekipe.

Anne Hathaway, koja u novom nastavku glumi ženu-mačku, osvojila je sve prisutne svojom jednostavnošću i decentnošću. Iako su joj mnogi zamjerali šišanje na kratko, Anne je dokazala kako kratka kosa ne znači nužno odbacivanje ženstvenosti. Oči istaknute tamnom nijansom smeđe olovke i umjetnim trepavicama dominirale su njenim licem te činile savršenu protutežu nude usnicama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Njena kolegica Marion Cotillard je poznata kao najveća promotorica francuskog chica u modnom svijetu. Oscarovka i zaštitno lice Diora ispravila je grešku od neki dan te narančastu boju umjesto na oči stavila na usta. Sočna narančasta nijansa bila je idealan odabir za lijepu glumicu.

Ukoliko tražite inspiraciju za svoj ljetni večernji look ugledajte se u ove dvije glumice. Umjesto da se skrivaju iza teškog smokey looka, odabrale su jednostavne i profinjene tipove make upa kojem niti jedna žena ne može odoljeti.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0