Beauty

Ako voliš ruže, pronašli smo nešto što će te sigurno oduševiti

  • Ima li išta ljepše za vidjeti na ženi od lijepe i njegovane kože? 
  • OLIVAL je nedavno predstavio Ružinu kolekciju koju smo istog trena poželjeli isprobati i s tobom podijeliti naše recenzije
  • Kao što i sam naziv sugerira, Ružina kolekcija sastoji se od četiri proizvoda kojima je zajednički nježan miris ruže i hranjivi sastojci koji obećavaju meku, glatku i blistavu kožu. Što misliš, je li kolekcija ispunila naša očekivanja?

Sezona kratkih rukava te golih i bosih nogu i službeno je otvorena! Temperature neumorno rastu pa je većina nas jedva čekala navući lepršave haljinice, suknje i općenito otvoreniju odjeću koja otkriva kožu. A da bi koža dobro izgledala, već jako dobro znaš, treba joj malo pažnje i njege.     | Autor:

Zato smo s velikom znatiželjom isprobali OLIVAL Ružinu kolekciju - bacili smo se na posao i ispitali kako djeluje. 

Ružin piling gel za tijelo

Svoj smo beauty režim započeli pod tušem. Nakon što smo obavili depilaciju, posegnuli smo za mirisnim OLIVAL Ružinim piling gelom za tijelo. U opisu ovog proizvoda piše kako piling gel temeljito odstranjuje odumrle stanice kože. I to je apsolutna istina! Ono što smo primijetili na prvu jest to koliko je zapravo ovaj piling gel nježan prema koži. Ovdje nije riječ o klasičnom pilingu koji zbog svog agresivnog učinka smijete koristiti jednom do dvaput tjedno. Potpuno suprotno - Ružin piling gel toliko je nježan da ga možete bezbrižno koristiti tijekom svakog tuširanja.  | Autor:

Blagi miris ruže odmah ćete osjetiti čim piling dotakne kožu, a osim zbog mirisa, Olival ima veliki plus od nas i zbog činjenice da piling gel ne sadrži plastične čestice koje vrše piling, već sitna zrnca koštica marelice koja će ukloniti mrtve stanice kože i očistiti pore, a pritom neće oštetiti tvoju kožu. Pri dodiru s vodom piling gel se pretvara u laganu pjenu koja čisti kožu, priprema je za nastavak njege i čini mekom, glatkom i mirisnom.

Ružino mlijeko za tijelo

Nakon tuširanja, na još vlažnu kožu nanijeli smo OLIVAL Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim skvalanom iz masline te uljima divlje ruže, badema i makadamije. Korak je ovo koji mnoge žene često preskaču zbog manjka vremena ili lijenosti, no svega nekoliko minuta dnevno dovoljno je da već nakon nekoliko korištenja primijetite znatnu razliku u izgledu kože.  | Autor:

Već nakon prvog nanosa, primijetili smo da je koža puno mekša i glađa na dodir. Nije ni čudo, obzirom da ružino mlijeko dubinski njeguje, vlaži kožu i čini je mekom, podatnom i mirisnom. Idealno je za njegu kože nakon pilinga Ružinim piling gelom za tijelo pa ovaj moćan duo toplo preporučujemo svima koji svoju kožu žele pripremiti za ljeto.

Ružino zlatno ulje

Proizvod koji nas je potpuno oduševio zasigurno je OLIVAL Ružino zlatno ulje. Praktična staklena bočica predivnog dizajna u sebi krije kombinaciju hranjivih prirodnih ulja, obogaćenu s tri različite vrste shimmera. Osim što hrani i njeguje kožu tijela i lica, ulje možeš nanositi i na kosu. Riječ je o suhom ulju pa se ne moraš brinuti da ćeš zamastiti odjeću. Toliko se brzo upija u kožu i daje predivan i bogat sjaj te naglašava preplanulu put da ćemo ga sigurno preporučiti svim frendicama.  | Autor:

Najbolje od svega je to što je shimmer zaista suptilan pa nećeš svjetliti kao disco kugla. Ako se spremaš za izlazak s curama ili ćeš uskoro biti gost na vjenčanju, predlažemo ti da nekoliko kapi Ružinog zlatnog ulja naneseš na vidljive dijelove tijela kao što su noge, ruke i dekolte. Sigurni smo kako će te ovaj proizvod osvojiti na prvu jednako kao što je i nas!

Ružin glow sprej

Ovim se putem želimo zahvaliti osobi koja je osmislila OLIVAL Ružin glow sprej, jer upravo smo pronašli omiljeni 'to go' proizvod koji je toliko svestran da ne znamo odakle bismo počeli! Mala praktična bočica idealna je za pospremiti je u torbu i nositi sa sobom kamo god se uputili. Baš kao i Ružino zlatno ulje, glow sprej obogaćen je s tri različite vrste shimmera te njegujućim glicerinom zahvaljujući kojima koža dobiva predivan blistav sjaj, a koža je hidratizirana i osvježena.  | Autor:

Sprej možeš koristiti umjesto zlatnog ulja, no naš prijedlog je da ga, poput nas, koristiš kao završni korak šminkanja. Nakon što je tvoj make up gotov, na lice nekoliko puta špricni Ružin glow sprej koji će osvježiti ten. Mi smo svoju bočicu spreja čuvali u hladnjaku pa je osvježavajući učinak bio još bolji. Osim na kožu, glow sprej smo nanijeli i na kosu - jer ne može škoditi! Sada kad smo ga isprobali sa sigurnoću ti možemo reći da je ovo proizvod kojem ćemo se uvijek iznova vraćati.

Na pitanje je li Ružina kolekcija ispunila očekivanja redakcije miss7 jednoglasno ti možemo odgovoriti: Apsolutno DA! Sve detalje o proizvodima iz ove kolekcije pronaći ćeš na www.olival.hr gdje ujedno možeš i kupiti sve što ti je zapelo za oko.

Photo: None

Komentari 0