Beauty

Isprobali smo nove Stradivarius parfeme i zaključili: mirisi su baš cool, a cijene još i više

  • Stradivarius odnedavno ima u ponudi i parfeme, odnosno toaletne vode s vlastitim potpisom
  • Riječ je o čak 17 ženskih mirisa, a prevladavaju lagane i cvjetne note, sjajne za ljetnu sezonu
  • Novinarka miss7 provjerila je njihovu trajnost i zapljeskala cijenama koje kreću već od 69,90 kuna

Stradivarius je sve popularnija marka pa je za vjerovati kako će i vijest da je izbacio mirise s vlastitim potpisom razveseliti mnoge od nas. U novoj ponudi je 17 toaletnih voda namijenjenih ženama, ali i dvije za muškarce - ako u ovom "ženskom" dućanu odlučiš kupiti nešto za dragoga. Cijene se kreću od 69,90 kuna do 99,90 kuna, no moramo reći da u trgovinama nećeš pronaći baš sve mirise. Na policama je izbor manji, no na njihovom webu možeš vidjeti sve. Nažalost, bez dodatnih objašnjenja o sastavu i mirisnim notama u pojedinom parfemu. Po onome što smo iskušali, možemo reći da prevladavaju laganiji mirisi, što je dobar odabir za vruće dane. 

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius Pomirisali smo i zaključili...

Ne budi lijena, zaputila sam se u Stradivarius i iskušala dva mirisa, Origin i Cosy Vanilla. Origin mi se svidio više, bio je intenzivniji snažno su se osjećale voćne note, a ja sam ljubiteljica intenzivnih parfema općenito. Kako nisam ljubiteljica parfema koji sadrže aromu vanilije, Cosy Vanilla nije previše svidio, no to je sve stvar ukusa. Nanijel sam oba, jedan na lijevu, drugi na desnu ruku i testirala njihovu trajnost. Kako je bila večer, odlučila sam da to područje neću prati pa da ću ujutro vidjeti osjeća li se još miris. Veliki plus su dobili jer sam i sljedeći dan osjetila sam dovoljno jak miris oba dva parfema. Plus za trajnost.

Mirisi dolaze u bočicama od 50 ml, a cijne se kreću od 69,90 do 99,90 kuna što je ok. Kako inače trošim puno parfema i ni jedan mi dugo ne može trajati, ovakvi parfemi su pun pogodak za mene. Skuplje parfeme mi je doista teško kupovati svaka dva tjedna.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius N23 (79,90 kn), N04 (79,90 kn), Orchid Vanilla ( 79,90 kn) , Precious Lily (79,90 kn)

N04 je osvježavajući cvjetni miris, baš za ljetno vrijeme, Orchid Vanilla sadrži mješavinu cvijeta nama svima omiljene Orhideje i arome vanilije. N23 je nešto intenzivnija voćno-cvijetna mješavina pa ga preporučamo ženama koje vole intenzivne parfeme. Precious Lily je lagani miris u kojem se osjeća cijeli "buket" raznog cvijeća.

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius Silk ( 79,90 kn) , Cashmere (79,90 kn), Essence (69,90 kn), Pretty Poppy (69,90 kn)

Silk, Essense, Pretty Poppy i Cashmere bazirani su na cvjetnim aromama, pa sa sigurnošću možemo reći da nam Stradivarius donosi kolekciju osvježavajućih cvjetnih mirisa. Neki od cvjetova koje u njima možemo namirisati su lavanda, božur, ruža, no svi su tako različiti da je lako naći nešto po svom ukusu.

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius Origin (99,99 kn), True (99,99 kn), Unique (99,99 kn) , Flirty ( 79,99 kn)

Origin je voćni i osvježavajući miris koji sadrži jabuku, guavu i freziju. U dvi slične bočice su i True čiji sastojci su mandarina, fosilna smola, breskva i vanilija te Unique koji sadrži jasmin, badem, tonku i kakaovac. Flirty Florals vraća nas u svijet cvijeća.

 | Autor: Stradiavarius Stradiavarius Cosy Vanilla (69,90 kn), Essence (69,90 kn) , Excotic Romance (99, 99 kn), Pretty Blossom (99,99 kn) Cosy Vanilla sadrži kakaovac, vaniliju i bergamot. Essence je kombinacija bergamota, lavande i fosilne smole; Exotic Romanceom prevladavaju mošusne note, a Pretty Blossom cvjetne.

Photo: miss7

Komentari 0