Beauty

Isprobala sam Vichy Liftactiv Fresh Shot i ovo se dogodilo

Testiranje beauty proizvoda je možda najljepši dio mog posla, posebice kada dobijem priliku iskusiti ovakve snažne esencije poput ove koja me snašla prije nekoliko dana. Misliš li da se isplatilo?

Pomama za C vitaminom i dalje je snažna među beauty fanaticima. Otkad smo otkrili njegove neporecive benefite (pomlađivanje, zaštita od zagađivača iz okoline, pojačana hidratacija, ujednačavanje tona kože...), naprosto ga se ne možemo zasititi! Već sam probala nekoliko proizvoda s vitaminom C i sama se uvjerila u to kakvu promjenu može dati, pa sam bila vrlo zaintrigirana nakon što sam dobila obavijest da isprobavam Vichy Liftactiv Fresh Shot, proizvod koji sam škicala na policama već neko vrijeme. Kako sami kažu, ovo je njihov prvi antioksidacijski koncentrat vitamina C (sadrži čak 15% čistog vitamina!) koji 100% ciljano djeluje na oksidacijski stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled u ravno deset dana, a namijenjen je ženama koje žele smanjiti pojavu dubokih bora i korigirati gubitak čvrstoće - ukratko, očekuješ da te u tjedan dana preporodi!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Nakon 10 dana korištenja proizvoda, bez filtera i uređivanja fotografija

Uz proizvod sam dobila uputu za korištenje koja me detaljno uputila u to kako proizvod koristiti da ispunim njegov puni potencijal. Koristila sam ga navečer i morala sam iz upotrebe izbaciti kemijske i mehaničke pilinge kako ne bi stvorila preosjetljivost kože. Radi se o minijaturnoj bočici koja, očigledno, krije bogat sadržaj, a dnevno moraš nanijeti ravno pet kapljica. U uputama piše da je najbolje nakapati ih u dlan a zatim umasirati u lice, dio po dio lica jer se proizvod zaista brzo suši. Nakon nanošenja nema osjećaja zatezanja ili peckanja (što se može dogoditi s vitaminom C!), a nema niti značajan miris. Nakon njega nanijela sam hidratantnu kremu i legla u krevet. Već sljedeći dan moja koža je bila lijepa, blistava, ali nisam zamijetila ikakvu drugu promjenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Tijekom korištenja proizvoda

No zato sam se treći dan probudila s vidno manjim borama na čelu (one su mi jedine koje mogu promatrati - srećom!) što me uistinu fasciniralo. Zanimljivo je vidjeti kako ovaj proizvod iz dana u dan, malo pomalo mijenja izgled kože, fascinantno ga je promatrati u ogledalu! Nakon punih deset dana mogu reći da sam se osjećala "zategnuto" (iako ne skroz do kraja "popeglano"), koža mi je sjajna, a i nekako djelujem manje umorno. 

Možda vas zanima Naše čitateljice isprobale su Vichy Minéral 89! Rubrika Beauty Beauty

Cijena proizvoda je 215 kn, a može se kupiti u ljekarni. Proizvod preporučujem za kožu koja dobiva prve bore, kako bi se one što prije suzbile, ali i za sve žene koje se osjećaju "sivo" i pomalo beživotno kada se pogledaju u ogledalo!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića