Beauty

Naše čitateljice isprobale su Vichy Minéral 89!

Što su rekle cure nakon što su koristile Vichy Minéral 89

Mineral 89 sačinjava 89% mineralizirana voda i hijaluronska kiselina, bez dodataka poput bojila, silikona, parabena, mirisa i alkohola (etanola), a njegova formula je fantastična jer je prikladna i za područje oko očiju! Idealan je za korištenje ujutro kao primer i zaštita od svih vanjskih utjecaja. No, da ne duljimo pročitaj što o  proizvodu Vichy Minéral 89 misle naše čitateljice.

Josipu Š. najviše je dojmio elegantan izgled bočice i činjenica da ima mješovitu kožu čije je potrebe booster zadovoljio. "Nakon što stavim puder, koža mi ostane normalna, ne masti se niti je presuha", kaže Josipa. "Također uz ovaj gel hidratantnu kremu mogu ostaviti sa strane."

 | Autor:

 Kristina B. kao najveću prednost Vichy Minérala 89 navodi pametan dizajn i ambalažu od 50 ml koja može potrajati i do 3 mjeseca. Također, zaštita od vanjskih zagađenja vrlo joj je bitna. "Ljetne vrućine moja koža teško podnosi, ali tu booster kao zaštitna barijera izvrsno odrađuje svoj posao i štiti kožu od vanjskih utjecaja. Dobrim proizvodima se uvijek vraćam, pa tako ću se i ovome", kaže Kristina.

 | Autor:

Martina M. smatra ovaj proizvod pravom čašom vode za lice! Samo dvije kapi dovoljne su da se ravnomjerno nanese na lice i vrat, a da koža izgleda svježe i odmorno, kaže Martina. "Sviđa mi se što je lagan, ne začepljuje pore i ne izaziva nikakve reakcije na koži što je vrlo bitno za one s osjetljivom kožom i kožom sklonom aknama."

 | Autor:

Anđela K. kao prednost navodi laganu teksturu bez mirisa. "Često u proizvode stavljaju svakakve mirise koji mi se ne sviđaju, zato Vichy Minéral 89! nema nikakav miris pa će se svidjeti i najzahtjevnijem nosu." Automatska hidratiziranost zagarantirana je, nećete požaliti s ovim proizvodom.   | Autor: Nataša P.  navodi kao najveću prednost vidno tonizirano lice već nakon dva tjedna. Koža izgleda čvrsta, a pokoji prištić koji se pojavi niotkuda brže nestane, odnosno osuši se, kaže Nataša. Također, zbog njegove ljepljive strukture idealan je kao podloga za makeup odnosno primer, što znači da imamo 2u1 proizvod!

 | Autor:

Jeste li ga i vi isprobale? Napišite nam u komentarima svoj dojam…

 

Photo: None

Komentari 0