Beauty

Isprobala sam trepavice na magnet - i još uvijek ne vjerujem!?

Ovo nisu prve umjetne trepavice na magnet koje sam vidjela, ali su prve dostupne u svim drogerijama i to samo za 50 kuna. Naravno, ODMAH sam ih testirala!

Zamisli kako sam bila sretna kad sam vidjela da su u dm došle umjetne trepavice na magnet - i to od Essencea! Riječ je o Lash On, Lash Off Volumizing Magnet Accent umjetnim trepavicama koje se stavljaju samo na vanjsku polovinu kapaka. Ideja je dati volumen trepavicama te prirodan, ali naglašen pogled, a magnet je nova izmišljotina koja zamjenjuje ljepilo i omogućava puno lakše stavljanje i skidanje trepavica. Imala sam sto pitanja: hoće li izgledati previše umjetno? Hoće li me smetati na oku? Jesu li magneti preteški za moje trepavice pa će ih počupati? Jesu li magneti preslabi pa će mi trepavice padati s oka?! Nije preostalo ništa drugo no staviti ih i otkriti!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

*Fotografije nisu retuširane

Trepavice su pakirane tako da je jasno koja je za lijevo, a koja za desno oko, kao i koja je gornja, a koja donja. Magneti su vrlo sitni i postavljeni na krajeve trepavica, pa je sredina relativno savitljiva. Ideja je uzeti gornju trepavicu i postaviti je savršeno uz gornju rub prirodnih trepavica, a zatim uz donji ru staviti donji dio trepavica s magnetom - uh, puno trepavica! Da još pojasnimo: za svako oko imaš dva para trepavica (jedan par ide na gornji kapak, ispod i iznad prirodnih trepavica, a drugi na isti način na donji i magnetom se drže na njima). Neću lagati: nosim ih već treći dan i još uvijek mi ih je teško pravilno postaviti, slično kao s ostalim umjetnim trepavicama. Desno oko ide "k'o po špagi", a lijevo jedva. Doduše, primjećujem napredak kako dani idu... Trepavice su dosta guste, no ne osjećaš ih na očima. Osjetit ćeš težinu magneta tek ako ih nosiš cijeli dan. Padaju li? Iznenađujuće, uopće! Čvrsto se drže i kako ih postaviš, tako stoje dok ih ne skineš. Nosila sam ih isključivo preko maskare jer se tako bolje stope s mojim trepavicama, no ne mogu reći da se razlika ne primjećuje - cure iz miss7 tvrde da su fantastične, daju mačkasti izgled, a da su umjetne vidi se tek ako se baš zagledaš u njih, pa ćemo im vjerovati na riječ. Na slikama izgledaju zaista lijepo, ne upada u oči koliko su gušće od mojih trepavica, a tek da znaš - imaju i verziju koja je samo za dužinu, iako mi se i one čine prilično guste. 

Možda vas zanima MAC ima novi korektor koji navodno traje 24 sata - testirala sam ga! Rubrika Beauty Beauty

Trepavice koštaju 51,90 kn i dostupne su u dm-u, Bipi i drugim drogerijama. Hoću li ih ponovno kupiti? Apsolutno, nadam se da ove trepavice neće maknuti iz asortimana jer su prokleto praktične. Štoviše, kupit ću i trepavice za dužinu prvom prilikom. Staviš ih bez previše muke, nosiš cijeli dan bez straha da će se "odlijepiti" i kad dođeš kući ih pohraniš u kutijicu i nosiš koliko god puta želiš. Može li bolje?!

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tepleessee

    Serum za rast trepavica - http://tonzes.com/lashhr.htm Moje su trepavice postale duge, guste i tamnije.