Beauty

Isprobala sam novo izdanje parfema Prada Paradoxe, koliko se razlikuje od popularnog izvornog mirisa?

  • Prada Paradoxe je jedan od najomiljenijh parfema
  • Sada dolazi i u intenzivnoj verziji
  • Kao obožavateljica izvornog mirisa, dobila sam priliku isprobati i Prada Paradoxe Intense

Dok je Emma Watson odrastala pred kamerama, ja sam, usporedo s njom, odrastala u malenom slavonskom gradiću i divila sam se svemu što je ta cura predstavljala i napravila. Divila sam se njezinoj glumi, prirodnoj ljepoti, njezinom intelektu i ekološkoj osviještenosti. Zato mi parfem Prada Paradoxe nije mogao proći nezamijećeno. Kada je lansiran prošle godine, Emma je bila zaštitno lice - i više od toga. Naime, pristala je na tu ulogu pod jednim jedinim uvjetom - da sama režira reklamni spot. Poruka u njezinom redateljskom debiju o tome kako se ne želi uklapati u kalupe snažno me se dojmila i zanimalo me je odnosi li se isto i na Pradin novi miris. Naravno da sam ga morala imati i zaista, ovaj parfem se nije uklapao u kalupe. Prije svega, trokutasta bočica bila je nešto sasvim drugačije od onoga na što smo naviknuli. A miris... Ženstvena cvjetna harmonija u kojoj dominira bijelo cvijeće. Jasmin i neroli, moja omiljena kombinacija, u ovoj je mirisnoj kompoziciji isprepletena notama ambera i mošusa. Božanstveno. 

 | Autor:

Sada, niti godinu kasnije, imam novi objekt želje. To je Prada Paradoxe Intense, kako naziv i govori, intenzivnija verzija Paradoxea koja također ima bočicu koja se može puniti.
I novom verzijom dominira svježina neroli pupoljaka u gornjim notama, što pruža osvježavajući početak, dok citrusni trag bergamota dodatno pojačava doživljaj svježine.

 | Autor: missMIND missMIND U srcu ove mirisne kompozicije je superinfuzija jasmina, po meni, najdivnijeg mirisa na svijetu. Intenzivnost i dubinu cvjetnoj kompoziciji daje burbon vanilija, dok i ovaj Pradin miris sadrži inovativne sastojke. Riječ je o aromi Ambrofix™, nastaloj korištenjem biotehnologije koja iz jantara izvlači drvenastu aromu ambera, kao i aromu Serenolide™, koja daje intenzivniji trag mošusa. Sve ovo stvara ženstvenu, elegantnu i sasvim posebnu mirisnu kompoziciju koja zaista dugo traje. 

I Prada Paradoxe Intense je rezultat suradnje majstora parfemera Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Maisondieu, koji su radili i na originalnom Paradoxe mirisu iz 2022. godine i očito znaju što suvremenoj ženi treba. Da me netko pita što bih najradije ove godine pod borom, pogodite što bih odgovorila:)  

Photo: missMIND

Komentari 0