Beauty

Ljeti se koža više masti i znoji, ovo bi moglo pomoći

  • U ljetnim mjesecima nastojim svojoj koži posvetiti više pažnje nego inače 
  • Budući da se koža više masti i znoji, bacila sam se u potragu za proizvodom koji će temeljito očistiti pore i ukloniti mrtve stanice, a istovremeno će biti nježan prema koži 
  • Isprobala sam novi Dermalogica Daily Milkfoliant o kojem svi bruje i evo moje iskrene recenzije

Cijeli život su mi govorili da je zdrava koža uvijek IN. Od tinejdžerskih dana njegujem svoj ten i premda na sreću nisam imala većih problema s kožom, pažljivo biram koji ću proizvod koristiti. Protekle su dvije godine bile izazovne u svakom smislu pa se nakupljeni stres odrazio i na mom licu. Kako bi mi koža ponovno postala glatka, hidratizirana i sjajna, bacila sam se u potragu za savršenim proizvodom koji ću moći koristiti cijele godine i s kojim će moj ten zablistati. Dermalogicu koristim godinama i jedna sam od onih koja ostaje vjerna dobrom proizvodu pa logično, kad sam saznala da je na tržište plasirala novitet, morala sam saznati sve o njemu i isprobati ga.

 | Autor: Pixsell Pixsell Dermalogica Daily Milkfoliant je dnevni piling u prahu na bazi zobi

Riječ je o novom pilingu. Nakon što su Daily Microfoliant i Daily Superfoliant postali heroji eksfolijacije, Dermalogica je odlučila proširiti svoju obitelj pilinga te kreirala Daily Milkfoliant - umirujući piling za svaki dan i sve tipove kože koji savršeno odgovara čak i onoj osjetljivoj. Posjetila sam DermaCare centar u Areni i od stručnih terapeutkinja na licu mjesta saznala sve što me zanima o proizvodu, isprobala ga, a zatim odmah i kupila.

 | Autor: Pixsell Pixsell U DermaCare centru u Areni na licu mjesta sam saznala sve što me zanima o proizvodu od stručnih terapeutkinja i isprobala proizvod.

Daily Milkfoliant dnevni je piling u prahu na bazi zobi koji ima trostruki učinak: uklanja odumrle stanice i zaglađuje ten, popunjava i jača hidrolipidnu barijeru i njeguje umirujućim sastojcima. Kao što sam spomenula, jako mi je važno da je moja koža nahranjena i hidratizirana, a ovaj piling, osim hijaluronske kiseline, sadrži saharid izomerat koji poput magneta privlači i zadržava vlagu u koži. Vegansko kokosovo mlijeko pružilo je mojoj koži iznimnu glatkoću, a ekstrakt zobenih mekinja bogat vitaminom E temeljito uklonio odumrle stanice i površinske nečistoće. Atomizirana morska sol koja sadrži esencijalne minerale poput magnezija vratila je živost mom licu. 

 | Autor: Pixsell Pixsell Dovoljno je na dlan istresti pola čajne žiličice praha, posuti par kapi vode preko i trljajući ih stvoriti bogatu pjenu.

Koristim ga svaki dan, a kako navečer imam najviše vremena posvetiti se sebi i svom tenu, uspješno sam ga uvela u večernju rutinu. Na očišćeno lice umasiram piling koji u minuti počinje djelovati, a zatim ga temeljito isperem mlakom vodom. Lako se koristi, a i pomalo je zabavno gledati kako se prah pretvara u pjenu. Dovoljno je na dlan istresti pola čajne žličice praha, kapnuti preko par kapi vode i trljajući stvoriti bogatu pjenu. Uvjerila sam se da i tako mala doza daje fantastičan efekt jer je već nakon prvog korištenja moja koža bila zaglađenija, a obrazi kao da su živnuli od kvalitetnih njegujućih sastojaka.  

 | Autor: Pixsell Pixsell Daily Milkfoliant ima trostruki učinak - uklanja odumrle stanice i zaglađuje ten, popunjava i jača hidrolipidnu barijeru i njeguje umirujućim sastojcima.

Uza sve, Dermalogica Daily Milkfoliant oduševio me jer iza njega stoji feel good priča od početka do kraja. Osim što ga koristim svakodnevno, posuđujem ga i prijateljicama koje ga nakon prvog isprobavanja odmah uključuju u svoju skincare rutinu. Ovaj proizvod može se pohvaliti i 100% veganskom formulom te ekološki održivom ambalažom, što je za mene veliki plus. Nakon što sam svoje njegujuće rituale upotpunila ovim pilingom i dovela ih do savršenstva, toplo preporučujem i tebi da napraviš isto jer je zdrava koža zaista uvijek IN!

 | Autor: Pixsell Pixsell Dermalogica Daily Milkfoliant možeš koristiti svaki dan.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0