Beauty

Isprobala sam hrvatski proizvod za rast obrva - i odličan je!

Otkad su obrve postale trend za sebe, više ništa nije isto. Opsesija i dalje raste, pa kada se pojavi novi proizvod za rast obrva, nema druge nego isprobati ga

Marra Cosmetics novi je brend na tržištu, vizažistica Marija Butković pokrenula ga je nakon 15 godina karijere u beauty industriji. Ideja brenda bila je stvoriti proizvode koji će odgovarati velikom broju žena i biti dovoljno kvalitetni da traju cijeli dan. Zasad se ponuda sastoji od seruma za lice s perlicama, primera, fiksatora, balzama za usne i seruma za obrve, no linija će se svakako širiti, pa i na dekorativu. Dobro je znati da su svi proizvodi testirani godinu dana prije nego što su pušteni u prodaju, a iako smo isprobali sve, kao zvijezdu linije odabrali smo serum za rast obrva "Eyebrow Growth Serum". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Butković makeup artist💋 (@marrabymarijabutkovic) on

Marija nam je objasnila kako joj se većina klijentica vraća upravo radi obrva, pa je bilo logično stvoriti proizvod uz pomoć kojega će dobiti na gustoći i kvaliteti obrva. Na tržištu postoje serumi za obrve, no iznimno su skupi, pa su željeli stvoriti jednako kvalitetan proizvod, ali po prihvatljivijoj cijeni. On sadrži ricinusovo ulje i visokotehnološki sastojak Widelash TM koji se sastoji od provitamina B5 i biotinil-tripeptida 1 koji stimuliraju folikule dlačica i tako ubrzavaju rast. Sadrži i ekstrakte maslinovog lista, sjemenki grožđa, lavande, smilja, ružmarina te biotin i metaonin koji također pospješuju gustoću obrva. Treba ga se koristiti 15 dana prije nego li se vidi značajan rast - tvrde da osigurava čak trostruku gustoću!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Proizvod dolazi u elegantnoj crnoj bočici od 5 ml i ima vrlo uski kistić. U početku mi se činilo vrlo nepraktično nanositi gel kistićem, ali vježba učini svoje. Gel je srednje gustoće i proziran (i nema miris!) tako da sam ga bez problema mogla stavljati svako jutro i večer - doduše, treba mu malo vremena da se osuši, pa pripazi na to. Prvih tjedan dana nisam mogla procijeniti vidim li ikakav napredak. Da se razumijemo - u startu sam bila skeptična, pogotovo jer obećavao je trostruki volumen u dva tjedna. No jedno jutro sam se jednostavno probudila (okej, točnije nakon tjedan i pol) i počela primjećivati razliku. Obrve su mi odjednom izgledale kao da nosim gel u boji - toliko gušće! Pazila sam da proizvod nanosim samo na obrvu (ne i ispod) pa mi se sviđa što su mi se obrve progustile točno kako sam ih prvotno počupala. 

Možda vas zanima Isprobali smo novu crnu Nivea micelarnu - isplati se? Rubrika Beauty Beauty

Cijena seruma za obrve je 250 kn i može se naručiti na marracosmetics.com. Preporučujem li ga? Apsolutno! Imaš li problematične obrve, ovo je proizvod u koji se isplati uložiti - tim više što ne košta kao većina ostalih, 700, 800 kuna. Uz to, kupnjom podržavaš domaću proizvodnju, što je zaista bitna stavka koju ne smijemo zaboraviti.

Ocjena: 5/5  | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0