Beauty 12. ožujka 2013.

Ines Preindl: "Obožavam koraljne ruževe!"

Goran Jakuš/Pixsell.

Voditeljicu Ines Preindl već gotovo 20 godina gledamo na malim ekranima, stoga ne čudi što mnogi od nas imaju osjećaj kao da je osobno poznaju. Ova modna novinarka je uvijek bila vjerna sebi i svom stilu, ali je priznala da se kao i svaka žena voli kozmetiku.

Svoje prve beauty uspomene, kao i mnoge žene s ovih prostora, veže uz legendarnu kompaniju Markins:

"U moju kozmetičku torbicu prvo je ušla maskara. Nju sam počela koristiti s 15 godina i bila sam si jako važna. Kasnije su joj društvo radile crna olovka za oči i olovka za usne, legendarna Markins br.7!"

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Ines kaže kako joj danas, za razliku od vremena kada je bila srednjoškolka, puder igra mnogo važniju ulogu. Kaže kako on skriva sve što je potrebno i ženi daje sigurnost:

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell "On je moja baza, a osim savršenog tena volim naglašene obraze. Volim kremasta rumenila koja daju sjaj licu. Otkrila sam da mi dobro pristaju koraljne nijanse boje na usnama tako da su mi takvi ruževi trenutno prvi odabir", otkrila je Ines koja svoju svakodnevicu ne može zamisliti bez hidratantne kreme kuće Lancaster, korektora, maskare i parfema Chloe Love.

Iako ne odlazi na beauty tretmane, veliku pažnju pridaje preparativnoj kozmetici, posebno u posljednje vrijeme:

"Vjerojatno zato što je ona počela pokazivati neke prve znakove starenja. Priuštim si kvalitetnije proizvode za lice koji zaista pokazuju rezultate. Trenutno mi je najdraži Sisley Botanical D-Tox. Koža zablista i sitne borice se manje vide. Što se tiče tijela, koža sve više traži kreme, a putar za tijelo od Body Shopa je djelotvoran! Ali ruke su mi slaba točka. Ponekad su toliko suhe da izgledaju kao ruke starice...nikako da pronađem odgovarajuću kremu!"

Jedan od njenih zaštitnih znakova je plava kosa koju je uvijek nosila u kratkim frizurama, nikad duljim od ramena. Kaže kao je tajna njene frizure u vjernosti jednom frizerskom salonu:

"O mojoj kosi brine se tim frizerskog studija BBK. Njima sam vjerna godinama i nikad nisam otišla nezadovoljna kući. Budući da kosu učestalo tretiram, kod kuće ju njegujem Keune proizvodima koji ju hrane i obnavljaju."

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Većina žena u nekoj dobi počne razmišljati o estetskoj kirurgiji, zahvatima ili barem skupim kremama koje mogu izbrisati godine. Ines kaže kako se ne boji starenja koliko svoje lijenosti, što je čest problem mnogih žena:

"Naše tijelo, koža, kosa samo pokazuju naš odnos prema njima. Treba se brinuti o sebi, vježbati, zdravo se hraniti, biti na zraku, a ponekad to sve zanemarimo iz raznih razloga. Nemam ništa protiv intervencija, samo sve u granicama normale i dobrog ukusa" otkriva Ines i dodaje kako je za nju ultimativna ikona ljepote upravo jedna žena koja stari dostojanstveno i nije lijena – Sharon Stone.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0