Beauty

Imate li sve? Osnovni make up pribor koji treba svakoj ženi

Pinceta, uvijač trepavice, šiljilo... Bez nekog make up pribora šminkanje i uljepšavanje je gotovo nezamislivo...

Make-up pribor neizostavan je dio svakog nesesera. Uveliko nam olakšava šminkanje, pa stoga ne čudi što ne možemo zamisliti život bez njega. Donosimo vam listu osnovnog make-up pribora bez kojeg jednostavno ne možemo.

Uvijač trepavica – Dobar uvijač učinit će čuda. Uz maskaru, dobar uvijač je sve što vam je potrebno da biste istaknuli oči.

Spužvice – Odlične su za besprijekorno nanošenje pudera. U situacijama kada želimo imati savršen ten, spužvice su jednostavno nezaobilazne.

Četkica za sjenilo – Uz četkicu za sjenilo brzo i lako ćete postići željeni izgled. Ako već niste, aplikatore koji dolaze uz sjenilo obavezno zamijenite četkicama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ogledalo – Sa uvećanjem, naravno. Šminkajući se uz ovakvo ogledalo nikada vam se neće dogoditi da iz kuće izađete s nekom nepravilnosti na licu.

Pinceta – Pinceta je najbolji prijatelj lijepo oblikovanih obrva, no s njom biste svakako trebali biti oprezni. Ne čupajte previše jer će vam trebati punoo vremena da ispravite pogrešku.

Četkica za rumenilo – Rumenilo treba izgledati prirodno na licu, a takav izgled ćete najbolje postiči koristeći četkicu. 

Šiljilo – Da bi sve olovke uvijek bile spremne za upotrebu i savršeno nanošenje, u svakom neseseru se mora naći šiljilo.

Photo: Getty Images

Komentari 0