Beauty 30. siječnja 2012.

Idealan make up za kavu s prijateljicama

Pixsell.

Kava s prijateljicama je ženama vrijeme opuštanja kada mogu s dragim osobama razmijeniti stavove, mišljenja, probleme, ali i iskustva s novim beauty trendovima.

"Nemojte očekivati od svog muškarca da shvati zašto nosite tamni, gotovo crni ruž. To je "ženska stvar" i oni to jednostavno ne razumiju!", izjava je poznate britanske vizažistice Lise Eldridge koja je dosad šminkala gotovo sve svjetske zvijezde i revije te je stalna suradnica britanskog Voguea. Vjerovali ili ne, bila je u pravu!

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Iako svaka žena zna da muškarci tvrde kako su žene najljepše bez šminke, isto tako zna da velik broj muškaraca uopće ne razlikuje prirodan look od potpuno nenašminkanog lica. Stoga nemojte se ni nadati da će ikada shvatiti privlačnost crakle lakova, jarkih ruževa i ekscentričnih look-ova sa sjenilima u duginim bojama.

Ali zato vaše prijateljice hoće! Dok ispijate kavicu, uvijek iznova prelazite teme trendova stoga dokažite modnu osviještenost noseći neku IN boju na noktima ili usnama te korištenjem nekog popularnog brenda. Vjerujte, kava s prijateljicama je jedino mjesto gdje možete kombinirati rozi ruž, žuti lak, neobično rumenilo i umjetne trepavice bez da vas čudno gledaju.

Više o proizvodima saznajte u galeriji...

Komentari 0