Beauty

Iako svi misle da koriste botoks, Bella Hadid, Jennifer Aniston i Kate Hudson koriste još moćnije beauty oružje

  • Nije tajna da slavne manekenke i glumice holivudske A liste ulažu ogromne napore ne bi li sačuvale mladolik izgled, kako bi što duže ostale u samom vrhu
  • Njegovan izgled njima je imperativ, stoga će vrlo rado probati sve ne bi li ''ispeglale'' bore i zategnule kožu
  • Mnogi zbog toga vjeruju da koriste botoks. Jedan dio njih vrlo vjerojatno i koristi, no dobar dio poput Jennifer Aniston, Belle Hadid, Kate Hudson i Mirande Kerr u svojim kupaonicama ima najbolje i najnovije beauty uređaje koji im pomažu očuvati zdrav i mladolik izgled kože

Svi se pitaju kako Jennifer Aniston polazi od ruke zadnjih 20 godina izgledati kao da nije ostarila ni dana ili kako jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, Bella Hadid uvijek ima besprijekorno lice, svježe, zategnuto i bez znakova umora. Slavna manekenka nedavno je otkrila tajnu svog izgleda, a za to nisu zaslužni skupocjeni estetski tretmani u poliklinikama, botoks ili hijaluronski fileri. Hadid koristi nešto puno moćnije, ali i, na sreću i iznenađenje njenih fanova, pristupačnije rješenje.  

Manekenka je na Instagramu otkrila pratiteljima da lice njeguje kod kuće. Da, dobro si pročitala! Hadid je jedna u nizu slavnih dama koje su otkrile čari NuFACE Trinity+ uređaja za lice i otada svakodnevno koristi ovaj beauty gadget.
"OK, već neko vrijeme koristim @mynuface na setu i jednostavno sam morala nabaviti svoj primjerak'', napisala je Hadid i time potvrdila da ovaj proizvod uistinu radi čuda za kožu. 

 | Autor: ROX Beauty ROX Beauty NuFACE Trinity+

Riječ je o pametnom, profesionalnom uređaju za toniranje lica kod kuće koji proizvodi nisku razinu mikrostruje za poboljšanje kontura lica te čvrstoće kože i mišića lica i vrata. S godinama naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bio električne struje koju proizvodi naše tijelo. To dovodi do opuštene kože, narušenih kontura lica i pojave mrskih nam bora. Mikro struja oponaša prirodnu struju koju proizvodi naše tijelo te na taj način trenira mišiće lica, popravlja konture i umanjuje fine linije i bore. NuFACE Trinity+ proizveli su estetičari kako bi svatko mogao sebi priuštiti luksuzan anti-age tretman iz udobnosti svog doma. 

Bella Hadid svaki dan oblikuje svoje lice i zateže kožu pomoću ovog beauty uređaja u samo nekoliko minuta dnevno, i nije jedina. NuFACE Trinity+ od 2017. koristi i Victorijina anđelica Miranda Kerr, zvijezda ''Prijatelja'' Jennifer Aniston je zavoljela ovaj proizvod 2016., a njezina kolegica Kate Hudson ga je počela koristiti 2020. Čini se da je NuFACE Trinity+ itekako popularan u svijetu bogatih i slavnih, jer svoju naklonost prema njemu priznale su i manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley, kao i manekenka Chrissy Teigen.

 | Autor: ROX Beauty ROX Beauty NuFACE Trinity+

NuFACE Trinity+ odličan je za njegu teško dostupnih područja oko očiju, usana i čela, a sve zahvaljujući nastavku koji ti omogućuje da prilagodiš svoj tretman. Dodatak za usne i oči omogućava dotok mikrostruje na ciljana područja te pomaže u podizanju, konturi i učvršćivanju teško dostupnih područja na licu. S druge strane, dodatak za smanjivanje bora pomoću terapije crvenim LED svjetlom smanjuje bore i nepravilnosti na cijelom licu.

Poznat po svojim uređajima Trinity i Mini, brend NuFACE je lansirao nadograđenu verziju svojih prethodnika, Mini+, maleni mikrostrujni uređaj pametne tehnologije koji oblikuje i tonira lice u samo nekoliko minuta dnevno. Ekskluzivna NuFACE 3-dubinska tehnologija cilja kožu i mišiće te odmah djeluje na fine linije i bore, a s vremenom djeluje na definiran i toniran izgled kože lica. NuFACE Mini+ radi u kombinaciji s Microcurrent Skincare s IonPLEX-om® kako bi poslao mikro struju sve do mišića lica.

 | Autor: ROX Beauty ROX Beauty NuFACE Mini+ Starter Kit

NuFACE Trinity+ i Mini+ uređaji dostupni su na webshopu Roxbeauty.hr, kao i u ROX Beauty storeu u Zagrebu, na adresi Ilica 54. U ROX Beauty storeu očekuje te širok asortiman beuaty uređaja s novim tehnologijama, a na licu mjesta možeš dobiti savjete o njegi kože te prema dogovoru isprobati uređaj i ugovoriti tretman.

Možda će te zanimati i ovi proizvodi... 

SmoothSkin Pure Mini IPL uređaj za trajno uklanjanje dlačica

 | Autor: ROX Beauty ROX Beauty SmoothSkin Pure Mini

SmoothSkin Pure Mini kombinira najbolje od Smoothskin tehnologije u najkompaktnijem uređaju do sada za kožu bez dlačica. Uz Smoothskin patentiranu tehnologiju pametnog istraživanja kože Pure Mini pruža personalizirane i sigurne tretmane cijelog tijela, prilagođavajući izlaznu energiju obzirom na vaš jedinstveni ton kože kojeg automastki očitava. Dvije postavke udobnosti i patentirani precizni nastavak glave osiguravaju ugodan i učinkovit tretman na svim područjima. Tretman cijelog tijela traje samo 10 minuta, a prvi rezultati su vidljivi već nakon samo 4 tjedna, dok je do 97% uklonjenih dlačica moguće dostići nakon 12 tjedana.

Stylpro Beauty Storage Unit Podlette

 | Autor: ROX Beauty ROX Beauty Stylpro Beauty Storage Unit Podlette

Elegantno dizajniran ormarić za šminku StylPro Beauty Podlette savršen je način za organiziranje svih tvojih omiljenih proizvoda za šminku i njegu kože. Idealan za parfeme, kistove za šminku, sredstva za čišćenje, nakit i još mnogo toga, Beauty Podlette je lagan i time pogodan za putovanja s prozirnim poklopcem za izlaganje tvojih toliko voljenih predmeta. Višenamjenski dodatak za pohranjivanje ima tri praktične ladice i ručku za nošenje koja pomaže u sigurnom pohranjivanju i transportu tvojih predmeta, čak i kada putuješ.

Photo: Pexels, Monica Turlui

Komentari 0