Beauty

Iako pomalo neobična, jedna boja kose postaje veliki proljetni hit. I pristaje svakom tenu!

  • Kosa boje senfa veliki je hit na Instagramu
  • Možda se na prvu ne bi reklo, no ova boja kose pristaje svakom tonu kože
  • Stručnjaci preporučuju da s bojenjem u ovu nijansu ne ekperimentiraš kod kuće, već da se daš u ruke profesionalcu  

Proljeće je blizu i naravno da se pojavljuju razni novi trendovi kad je riječ o boji kose. Ova boja sigurno se neće svidjeti svima, ali definitivno pristaje uz svaki ton kože i tip žene. Takozvana „mustard hair“ (u slobodnom prijevodu „boja kose senfa“) je trenutačno vrlo popularna i može se vidjeti na brojim postovima na Instagramu. Ako sada misliš na senf i hrenovke, ne brini – izgleda puno bolje nego što zvuči. 

„Mustard hair“ je zapravo narančasti ton boje koji može malo varirati. Boja se obično nanosi na vrhove kose. Međutim, ako želiš takav trendovski izgled, preporučujemo ti da odeš kod frizera jer bojenje u ovako upečatljive nijanse lako može krnuti po zlu.

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com