Beauty

I danas dijelimo super nagradu: osvoji PMD KISS uređaj za anti-age tretman i punije usne!

  • Ako se još uvijek nisi uključila u naš Valentinovo giveaway, sada je vrijeme da to promijeniš!
  • Posjeti miss7 na Instagramu i sudjeluj u nagradnim natječajima sve do Dana zaljubljenih, jer pripremili smo hrpu genijalnih nagrada koje čekaju da ih osvojiš
  • miss7 i Rox Beauty danas jednu čitateljicu nagrađuju vrijednim poklonom - PMD kiss pametnim uređajem za poljupce koji se pamte!

U mjesecu ljubavi najviše volimo darivati drage ljude i zato smo i ove godine tijekom prosinca pokrenuli Valentinovo giveaway u kojem imaš priliku sve do 14. veljače osvajati super nagrade. Nagradni natječaji odvijaju se na miss7 profilu na Instagramu, a danas smo u suradnji s Rox Beautyjem za tebe pripremili još jedan divan poklon.

Ne bi li tvoje usne bile spremne za noć prepunu vrućih poljubaca, poklanjamo ti PMD kiss pametni uređaj za anti-age tretman i voluminoznije usne. Pametna pulsirajuća vakuum tehnologija pruža nježan anti-age tretman za zaglađene i punije usne, ublažuje bore oko usana te istovremeno potiče volumen. PMD pametna pulsirajuća tehnologija štiti usne od oštećenja.

 | Autor: Rox Beauty Rox Beauty

S uređajem dolaze i Hydrakiss maska za usne s jedinstvenom formulom na bazi hijaluronske kiseline i peptida koja potiče dodatnu hidrataciju usana i stimulira obnavljanje stanica kože te Smart Lip Plumping serum koji sadrži hijaluronsku kiselinu i snažnu formulaciju ključnih aktivnih sastojaka koji potiču dodatnu produkciju kolagena. Također, dolaze i dva dodatna nastavka za eksfolijaciju u dvije veličine, koji su obogaćeni antibakterijskim aluminij oksid kristalima za uklanjanje mrtvih stanica kože i postizanje svježih i zaglađenih usana.

Koje rezultate možeš očekivati?

  • Ublažuje sitne bore oko usana
  • Zaglađuje strukturu i obnavlja prirodnu boju usnica
  • Povećava volumen za efekt punijih usana
  • Hidratira usne posebnom maskom za eksfolijaciju s peptidima
  • Potiče obnovu stanica kože
  • Potiče produkciju kolagena

PMD kiss je namijenjen svim djevojkama i ženama, a posebno ćeš mu se obradovati ako ti se ruž redovito razlijeva u sitne mikro bore oko usana. Uređaj možeš upotrebljavati svakodnevno, jer time postižeš snažan učinak na poticanje proizvodnje kolagena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Sve što trebaš napraviti kako bi ovaj pametni uređaj stigao na tvoju adresu je posjetiti miss7 na Instagramu, pronaći IG objavu nagradnog natječaja i odraditi tri jednostavna koraka koja se traže od tebe: zapratiti @miss7.hr i @roxbeauty.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu. Tako je lako!

Igramo se do četvrtka, 9. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Svi ROX Beauty uređaji dostupni su na super valentinovskim pogodnostima u ROX Beauty store-u Ilica 54, Zagreb I na roxbeauty.hr

Photo: Davor Puklavec/Pixsell