Beauty 02. ožujka 2015.

Gwyneth Paltrow kreira i make up

Gulliver Image/Getty Images.

Nezaustavljiva Gwyneth Paltrow ima svoj lanac frizerskih salona, zaštitno je lice brojnih kozmetičkih brendova, ima svoju lifestyle stranicu, a sada i ugovor po kojem će dizajnirati make up.

Gwyneth Paltrow je potpisala petogodišnji ugovor s Karen Behneke, osnivačicom brenda Juice Beauty te tako postala kreativna direktorica brenda. Juice Beauty je organski brend za njegu kože koji planira razviti i liniju dekorativne kozmetike, a u tome bi im trebala pomoći upravo Gwyneth koja će kreirati pakiranje, boje i formule.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

"Željela sam se maknuti od svega što ima veze sa celebrity reklamiranjem. Cijenim sve suradnje koje sam ostvarila u prošlosti i koje sam odrađivala s velikim integritetom, ali sada sam fokusirana na izgradnju Goopa (njena lifestyle stranica, op.a.) i korištenje tog aspekta svog života kako bi obogatila svoj brend. U privatnom životu nemam beauty proizvod koji je luksuzan i učinkovit, a istovremeno 'čist'. Itekako sam svjesna toksičnosti kozmetike koju koristimo", izjavila je Gwyneth.

U zamjenu, Juice Beauty je investirao u Goop te omogućio Oscarovki da osim make up linije kreira i šest novih proizvoda za njegu kože. Make up linija svjetlo dana će ugledati krajem godine. Pošto je njena karijera već neko vrijeme u silaznoj putanji te osim uloga u 'Iron Manu' nije imala većih filmskih hitova, razumljivo je kako traži druge načine da bi ostala na sceni.

Komentari 0