Beauty 10. ožujka 2015.

Gwen Stefani postala glasnogovornica

Guliver Image/Getty Images.

Iako suradnje kozmetičkih kuća i zvijezda nisu rijetke, veliku pažnju izazvalo je imenovanje Gwen Stefani za glasnogovornicu brenda Urban Decay.

Urban Decay i Gwen Stefani poznati su po tome da pomiču granice, a navodno je jedna njihova nijansa Gwenina omiljena, stoga ne čudi što su zajedno odlučili promovirati humanitarni rad brenda Urban Decay. Gwen će biti glasnogovornica njihove globalne inicijative Ultraviolet Edge koja bi trebala podupirati organizacije koje se bave ženskim pravima. Cilj im je prikupiti tri milijuna dolara u narednih pet godina.

 | Autor: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

To će učiniti prodajom posebno osmišljene kultne baze za sjenilo Primer Potion pod nazivom Enigma. Cijena jednog pakiranja bit će 20 dolara, a sav prihod bit će doniran inicijativi. Osnivač Wende Zomnir istaknuo je kako su se odlučili za Gwen, jer se ne radi o još samo jednom lansiranju proizvoda.

"Ona tu kako bi povećala svijest ljudi o problemima, a ne samo netko tko preuzima brend ili posuđuje svoje lice dok netko drugi potpisuje ugovore. Radi se o angažiranju i činjenju dobra u svijetu", objasnio je.

Komentari 0