Beauty

Kultni Marc Jacobs Daisy dobio je novu, 'divlju' verziju s mirisnim notama cvijeta banane

Svi mirisni entuzijasti i ljubitelji prirode bit će oduševljeni viješću da je Marc Jacobs upravo lansirao uzbudljiv novi dodatak svojoj kultnoj liniji Daisy. Parfem "Daisy Wild" je tu da osvoji naša osjetila i prenese nas u neki otkačeni vrt užitka. Što ovaj miris čini tako posebnim i zašto bi mogao postati tvoj novi signature miris, doznaj u nastavku.

 | Autor: Marc Jacobs Marc Jacobs Foto: Marc Jacobs

Možda vas zanima TikTok ne prestaje hvaliti ovih 7 parfema - od drogerijskih do niche mirisa! Rubrika Beauty Beauty

Formula koja sadrži pomalo neočekivane mirisne note

U srcu Daisy Wild parfema je intrigantna mješavina cvjetnih i voćnih nota koja ga izdvaja od njegovih prethodnika. Zvijezda mirisa je akord cvijeta banane. Ova jedinstvena gornja nota unosi tropski štih u klasičnu formulu s tratinčicom, evocirajući bujnu džunglu i egzotične avanture. Kako se miris razvija, otkriva note jasmina i makadamije u srcu formule, stvarajući savršenu ravnotežu između elegantnih cvjetnih nota i topline orašastih nota. U bazi se nalaze sandalovina i vetiver koji mirisu daju dubinu i dugotrajnost.

 | Autor: Marc Jacobs Marc Jacobs Foto: Marc Jacobs

Možda vas zanima Konačno znamo točno kako miriše Tom Hardy! Radi se o uniseks parfemu popularnog brenda Rubrika Beauty Beauty

Bočica divlja baš poput mirisa - može se i ponovno napuniti!

Marc Jacobs ponovno je redizajnirao kultnu bočicu za ovu divlju, novu verziju. Bočica sada ima nježnu zelenu nijansu koja podsjeća na prirodu i divljinu. Ali pravi spektakl je, kao i obično, čep koji je ukrašen živim, raznobojnim cvjetovima koji odaju dojam kao da rastu iz same bočice. Cijelo pakiranje je poput malog umjetničkog djela koje će svakome razvedriti dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Superdrug (@superdrug)

U znaku ekološke osviještenosti brenda, Marc Jacobs napravio je Daisy Wild koji se može ponovno puniti. Dostupan je u verzijama od 30 ml, 50 ml i 100 ml, a odlična stvar je što možeš zadržati svoju prekrasnu bočicu i jednostavno ju iznova napuniti kad god potrošiš parfem. Kako bi maksimalno iskoristila ovaj očaravajući miris, nanesi ga na pulsne točke - na zapešća, vrat, iza ušiju i dekolte. Zapamti, manje je više kad se radi o ovako kvalitetnim mirisima. Također, izbjegavaj trljanje zglobova nakon nanošenja jer to može razgraditi molekule mirisa i promijeniti miris.

 | Autor: Marc Jacobs Marc Jacobs Foto: Marc Jacobs

Možda vas zanima Bestselling parfem Missing Person očarao je #PerfumeTok, a sada je dostupan i kao ulje za tijelo Rubrika Beauty Beauty

Savršeno vrijeme za isprobavanje novog Marc Jacobs Daisy Wild mirisa

Ako želiš dodati Daisy Wild svojoj kolekciji parfema, sada je savršeno vrijeme za to jer Look Fantastic trenutno nudi 20 % popusta pa, primjerice, bočicu od 50 ml trenutno možeš kupiti po sniženoj cijeni od 78,95 eura - to je ušteda od 20 eura u odnosu na redovnu cijenu. Ovo je predobra prilika da bi ju propustio bilo koja ljubiteljica parfema ili obožavateljica Marc Jacobs Daisy kolekcije.

Možda vas zanima Nakon popularnog parfema Cloud, sada u Europu stiže najnoviji miris Ariane Grande! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @marcjacobsfragrances

Komentari 0