Beauty

Google kaže da je NARS najbolji korektor na svijetu

...a mi ćemo ti otkriti i njegove punoooo jeftinije dupliće!

Kada govorimo o makeup recenzijama, jasno ti je da najiskrenije dojmove, mišljenja i komentare korisnica pronalazimo na Internetu. Što je i razlog zašto i same često recenziramo proizvode te rado čitamo tuđa iskustva i prijedloge. Od najboljih drogerijskih pudera pa sve do skupocjenih luksuznih proizvoda koji apsolutno nisu vrijedni tih iznosa - na Internetu možeš pronaći sve.

Upravo smo tako i pronašli najpopularniji i najhvaljeniji korektor 2018. godine! Riječ je o NARS Radiant Creamy korektoru koji se može pohvaliti najboljim ocjenama na Redditu, najvećim brojem YouTube recenzija te najvećim brojem prodanih komada. 

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

NARS je francuska makeup i skincare kompanija koju je 1994. godine u New Yorku osnovao makeup artist i fotograf François Nars, ali ga je jako brzo kupila tvrtka Shiseido. Iako je prvi proizvod koji je NARS lansirao bio ruž za usne, danas je ovaj brend najviše poznat upravo po svojim korektorima! 

NARS kozmetika još uvijek nije stigla u Hrvatsku (i da - u 2019. se nadamo da bi mogla stići i kod nas!), ali ju je moguće kupiti i naručiti online preko nekoliko poznatih kozmetičkih stranica poput Feel Uniquea, Cult Beautyja, BeautyBaya - a od nedavno nam je dostupna i na ASOS-u!  | Autor: NARS NARS Radiant Creamy Concealer, Feelunique.com, 215 kuna

Možda vas zanima Tamni podočnjaci? Ne uz ove profi-savjete za prekrivanje Rubrika Beauty Beauty

Ovaj je korektor hvaljen zbog svoje nevjerojatne pokrivne moći, ali i hidratacije koju pruža području ispod očiju. Lako se razmazuje, zaglađuje kožu ovog osjetljivog područja te pomaže u minimiziranju pora. Obožavaju ga svi svjetski makeup artisti i vizažisti slavnih (da, Kardashianke ga stalno hvale!) i čini se kao da je jednom riječju genijalan.

Međutim, kako nam ipak nije dostupan u našim trgovinama, otkrile smo čak dva drogerijska komada koji su proglašeni njegovim prvim duplićima! Prvi je Maybelline Fit Me korektor, koji dolazi u gotovo identičnom pakiranju, jednako je obožavan od strane beauty blogerica i makeup stručnjaka, a košta 55 kuna! Drugi je NYX HD Photogenic korektor čija je cijena oko 40-tak kuna, a osim odlične pokrivne moći on je obogaćen HD tehnologijom zbog čega ne stvara odbljesak blica i odlično se fotografira na licu.

 | Autor: miss7 miss7 NYX HD Studio Photogenic korektor, 40 kuna i Maybelline Fit Me! korektor, 55 kuna

Ovi duplići nam zvuče genijalno! Uostalom, ne bi bilo prvi put da je "kopija" bolja čak i od originala...

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0