Beauty

Gisele Bundchen je novo lice mirisa Chanel No.5

Poznati supermodel Gisele Bundchen je produbila svoju suradnju s kućom Chanel. Nakon što je postala zaštitno lice 'Les Beiges' kolekcije, sada će krasiti i reklame za njihov najpoznatiji parfem Chanel No.5.

Gisele Bundchen se tako pridružila elitnom društvu koje čine Nicole Kidman, Audrey Tautou, Catherine Deneuve, Marilyn Monroe i Brad Pitt. Reklamu će režirati poznati australski redatelj Baz Luhrmann koji je već režirao Chanelovu reklamu s Nicole Kidman u glavnoj ulozi. Luhrmann je poznat i kao redatelj filmova 'Veliki Gatsby', 'Romeo + Julija', 'Moulin Rouge' i 'Australija', a njegov pomalo kičasti stil režiranja često je u savršenoj simbiozi s kostimografijom.

 | Autor: Peter Linbergh/Chanel Peter Linbergh/Chanel

"Luhrmann će još jednom pokazati svoju kreativnost i osobnu estetiku naše kuće i njenog kultnog parfema Chanela No.5", objavili su u Chanelu naglašavajući kako je Gisele odabrana zbog prirodne ljepote i moderne ženstvenosti.

Kampanja bi svjetlo dana trebala ugledati krajem godine, a snimanje bi se trebalo odvijati u New Yorku. Dosad su Chanelove reklame režirali Ridley Scott, Luc Besson i Pierre Jeunet.

Photo: Peter Linbergh/Chanel

Komentari 0