Beauty

Gisele Bundchen je novo lice Chanela

Popularni model je ušao u društvo Claudie Schiffer, Karmen Pedaru, Ines de la Fressange i Brada Pitta. Gisele Bundchen je novo lice modne kuće Chanel, a prvi angažman joj je kolekcija pod nazivom Les Beiges.

 | Autor: Mario Testino / CHANEL Mario Testino / CHANEL Dugonoga Brazilka je nosila gotovo sve revije visoke mode, revije Victoria's Secreta te bila zaštitno lice mnogih brendova. Posljednji angažman u nizu stigao je od kuće Chanel i to za beauty kolekciju Les Beiges. Ovaj angažman je kruna karijere 32-godišnjeg modela koji je u protekloj godini zaradio vrtoglavih 45 milijuna dolara i šesti put zasjeo na vrh liste najplaćenijih modela svijeta.

Gisele Bundchen otkrivena je na školskom izletu kada ju je zapazio agent prestižne agencije Elite Models. Njene kolegice Naomi Campbell i Claudia Schiffer tvrde kako je ona posljednji aktivni supermodel uz koji se veže glamur kakav se uz modni svijet vezao 1990-ih. Osim što osvaja modne piste diljem svijeta, Gisele je i aktivna humanitarka. Ona je UN-ova ambasadorica dobre volje za zaštitu okoliša, ali je i aktivna u borbi protiv, raka AIDS-a te gladi. U svojoj karijeri se pojavila i u dva filma te se okušala u modnom dizajnu.

Photo: Mario Testino / CHANEL

Komentari 0